Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Αναγέννηση Κολινδρού-Πιερικός σήμερα. Σημαντικό τέστ για τη συνέχεια στις δυο ομάδες!

Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής για το Κύπελλο της ΕΠΣ Πιερίας σήμερα ο Πιερικός θα παίξει με την Αναγέννηση Κολινδρού στο γήπεδο "Ηλ. Δούλιας" στις 16.00, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να "ξυπνήσουν" θύμισες απο το ένδοξο παρελθόν.

Ο Πιερικός ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με την ομάδα της Κατερίνης να θέλει μια θετική παρουσία έχοντας την εμπειρία της κατηγορίας.

Τα "Τσακάλια" φέτος επέστρεψαν στην Α' Ερασιτεχνική και έχουν μάλιστα πολύ καλή παρουσία στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Το σημερινό παιχνίδι του Κυπέλλου στον Κολινδρό θα διαιτητεύσει ο κ. Ευθυμιάδης με βοηθούς τον κ. Πλόσκα και την κα. Τσικλητάρη Δημ.   

Το παιχνίδι θα παρακολουθήσαν πολλοί φίλαθλοι μιας και αποτελεί πόλο έλξης για την ευρύτερη περιοχή και όχι μόνον.

O Mιχάλης Ζιώγας και ο Ηλίας Μποταΐτης σήμερα θα έχουν το μυαλό τους στην πρόκριση αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού τους θα έχουν την σκέψη τους στα δύσκολα προσεχή παιχνίδια του Πρωταθλήματος.

Η Αναγέννηση Κολινδρού παίζει σε 3 μέρες το Σάββατο παίζει ένα δύσκολο ματς με την πρωτοπόρο και πανίσχυρη ΑΕ Καρίτσας, σε ένα παιχνίδι crash-test για το που μπορεί να φτάσει φέτος η ιστορική ομάδα του Βορρά.

Ο Πιερικός την Κυριακή παίζει στην πρεμιέρα της Γ' Εθνικής με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου Καρδίτσας και όπως είναι φυσικό το παιχνίδι είναι δύσκολο μιας και οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το άγχος των Κατερινιωτών.
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου