Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Συγκέντρωση σχολικών ειδών από τη Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης

Τη δράση χαιρετίζει ο Γραμματέας Π.Ε. Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης με επιστολή του στον Πρόεδρο της Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης Σπύρο Κουλκουδίνα
Δευτέρα 10/9/2018, από 10 π.μ. – 12π.μ. και 6 μ.μ. - 9 μ.μ.
 Τρίτη 11/9/2018, από 10 π.μ. – 12π.μ. και 6 μ.μ. - 9 μ.μ.
στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης

Σχολικά είδη  για μαθήτριες και μαθητές που προέρχονται από αδύναμες οικονομικά οικογένειες θα συγκεντρώσει  η Δημοτική Τοπική Οργάνωση (Δημ.Τ.Ο.) Ν.Δ. Κατερίνης το διήμερο Δευτέρα 10 και Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018.
Συγκεκριμένα, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, στο πλαίσιο των εθελοντικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων της η Δημ.Τ.Ο. Κατερίνης θα συγκεντρώσει χολικά είδη σε ειδικά διαμορφωμένο  περίπτερο στην πλατεία Ελευθερίας, τη Δευτέρα 10/9/2018 (από 10 π.μ. έως 12 π.μ. καθώς και από 6 μ.μ. έως 9 μ.μ.) και την Τρίτη 11/9/2018 (από 10 π.μ. έως 12 π.μ. καθώς και από 6 μ.μ. έως 9 μ.μ.).
Για το σκοπό αυτό απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να ανταποκριθούν στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους και να προσφέρουν ό,τι μπορούν   για τους μαθητές που έχουν ανάγκη.
Τη διήμερη δράση χαιρετίζει με επιστολή του  προς τον Πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Κατερίνης Σπύρο Κουλκουδίνα, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, σημειώνοντας πως «Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκη, στηρίζουν ενεργά ανάλογες δράσεις με κοινωνικό πρόσημο. Ο εθελοντισμός, η προσφορά και η αλληλεγγύη βρίσκονται στον πυρήνα της ιδεολογίας του κόμματός μας».
Η επιστολή του Γραμματέα της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη
 «Σας συγχαίρω θερμά, για την πρωτοβουλίας σας να συγκεντρώσετε σχολικά είδη για μαθήτριες και μαθητές αδύναμων οικονομικά οικογενειών. Η δράση αυτή της ΔΗΜ.Τ.Ο Κατερίνης συνιστά μια πραγματικά αξιέπαινη δράση.
Η συγκέντρωση σχολικών ειδών ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς με αποδέκτες τα παιδιά ευάλωτων οικονομικά οικογενειών, αποτελεί ένα έμπρακτο παράδειγμα ουσιαστικής
προσφοράς στον συνάνθρωπο. Τα παιδιά, η νέα γενιά, χρειάζονται την στήριξή μας, περισσότερο από κάθε άλλη κοινωνική ομάδα, καθώς αποτελούν το πιο πολύτιμο κεφάλαιο για το μέλλον της Πατρίδας μας.
Ο βαθμός ευαισθησίας και ωριμότητας μίας κοινωνίας κρίνεται, πρωτίστως, από το πως αντιμετωπίζει τους πολίτες που έχουν πραγματική ανάγκη βοήθειας στην καθημερινότητά τους.
Και εσείς, το κάνετε πράξη με τρόπο εξαιρετικό.
Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκη, στηρίζουν ενεργά ανάλογες δράσεις με κοινωνικό πρόσημο. Ο εθελοντισμός, η προσφορά και η αλληλεγγύη βρίσκονται στον πυρήνα της ιδεολογίας του κόμματός μας.
Τέλος, θέλω να σας συγχαρώ για τη δουλειά και το έργο που επιτελείτε καθημερινά και να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία που έχουμε επιτύχει μέχρι σήμερα.
Εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο σας».
Να σημειωθεί ότι τα σχολικά είδη που θα συγκεντρωθούν, στο πέρας του διημέρου  διατεθούν σε κοινωνικούς φορείς της Κατερίνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου