Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Άφησε εκτός και τον Πλατανιά ο Άρης Αβάτου που απέκλεισε και τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου!

Έγραψε ιστορία ο Άρης Αβάτου!
Τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας του ζει ο Άρης Αβάτου που απέκλεισε στα πέναλτι τον Πλατανιά και θα πάρει μέρος για πρωτη φορά στους ομίλους του κυπέλλου.

Ο Αρης που επικράτησε με 5-4 στα πέναλτι με έναν εκπληκτικο Αμουτζάκη, απέναντι σε μια ομάδα που πριν 2 χρόνια τους χώριζαν 5 κατηγορίες κράτησε το 1-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα και στην παράταση και με απίστευτη ψυχραιμία μπορστα σε περίπου 2500 χιλιάδες φίλους του πήρε την τεραστια πρόκριση.

Στο 21’ ο Δόντσος με πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τσαμούρη έκανε το 1-0 ενώ στο 30′ εγινε το 2-0 αλλα το γκολ με ωραια κεφαλιά του Μιχάλη Μελισσόπουλου ακυρώθηκε ως οφ σαιντ μεσα σε διαμαρτυρίες των γηπεδούχων

Στο β’ μερος στο 58’ είχαμε την ισοφαρισε μεσα σε νεες διαμαρτυρίες για οφ σαιντ των Χανιωτών στο ξεκίνημα της φάσης που κατέληξεσε γκολ με κεφαλιά του Παπανικολάου. Στο φινάλε ο Πλατανιάς εφτασε στο γκολ με τον Παπανικολάου αλλα ο Αμουτζάκης κρατησε την ισοπαλια, ενω και στα πεναλτι απεκρουσε 2 φορες την μπαλα και εστειλε την ομάδα του στους ομίλους.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουνταγκίδης, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Μ. Μελισσόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Δόντσος, Κοτόπουλος, Γκέκας.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Γκότ, Κόρτσμαν, Ρουσσάκης, Πουρζιτίδης, Μποσκέτι, Τσαμούρης, Χ. Ποζατζίδης, Μπιανκόνι, Κουές, Νίλλι, Παπανικολάου.
Πηγή: thrakisports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου