Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ καιΤΡΑΓΙΚΟ! Ξυλοκοπήθηκε άγρια απο πατέρα παιδιού, προπονητής ακαδημίας ποδοσφαίρου!

Ένα αδιανόητο περιστατικό βίας έλαβε χώρα, το απόγευμα της Τρίτης στη Ρόδο, στο γήπεδο 5Χ5 των εγκαταστάσεων της ΕΠΣ Δωδεκανήσου στο Καρακόνερο, όταν, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ακαδημίας των Πανθήρων και μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων νεαρών ποδοσφαιριστών και των γονέων τους, ξυλοκοπήθηκε άγρια ο προπονητής Νίκος Καρπαθάκης!

Δράστης της επίθεσης φέρεται να είναι πατέρας παιδιού που αποχώρησε από τον σύλλογο μετά το τέλος της περσινής σεζόν.

Όπως λένε οι άνθρωποι των Πανθήρων, ο εν λόγω γονέας επιχείρησε να πείσει κι άλλα παιδιά της ακαδημίας τους να ακολουθήσουν για λογαριασμό της νέας ομάδας του κι επειδή δεν του «βγήκε» και το γεγονός αποτέλεσε αντικείμενο σχολίων, εισέβαλε στον χώρο της προπόνησης προκειμένου να «απαντήσει», με γροθιές!

Ο Νίκος Καρπαθάκης φέρεται να έχει καταθέσει μήνυση, αιτούμενος παράλληλα την έκδοση ασφαλιστικών μέτρων, ενώ η διοίκηση των Πανθήρων σκοπεύει να προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία τόσο στην ΕΠΣΔ, όσο και στην ΕΠΟ.

Κλείνει για τους γονείς το ενωσιακό
Μόνο οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και οι επίσημοι εκπρόσωποι των σωματείων θα έχουν το δικαίωμα να μπαίνουν, από εδώ και στο εξής, στο ενωσιακό γήπεδο, την ώρα της προπόνησης των παιδιών.

Πρόκειται για ένα πρώτο μέτρο που λαμβάνει η ΕΠΣΔ για να μην επαναληφθούν έκτροπα όπως τα προχθεσινά, διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση πως όποια σωματεία, τα οποία θα έχουν και την ευθύνη, δεν συμμορφωθούν, θα χάνουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν το ενωσιακό γήπεδο. Οι γονείς και οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθούν τις δραστηριότητες των παιδιών από την εξέδρα.

Καταδικάζει ο Σύνδεσμος Προπονητών
Τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν προχθές καταδικάζει, με ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στα μέλη του Νίκο Καρπαθάκη και Γιώργο Αγγελάκη:

«Η Ε.Ε. και τα μέλη του συνδέσμου μας, καταγγέλλουν την αήθη και αδικαιολόγητη επίθεση με χειροδικία εναντίον δύο μελών μας, Νίκου Καρπαθάκη και Γιώργου Αγγελάκη, κατά την διάρκεια προπόνησης, παρουσία μικρών παιδιών αλλά και ώριμων έμπειρων ποδοσφαιριστών στο ενωσιακό γήπεδο, από άτομο που δεν σεβάστηκε τα μικρά παιδιά και τους γονείς τους, όντας και ο ίδιος γονέας, επιδεικνύοντας την ρώμη του με κάκιστο τρόπο και με συμπεριφορά που δεν αρμόζει στον χώρο του αθλητισμού».
Πηγή: rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου