Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Δήμος Κατερίνης: Συναρπαστικοί και άρτια οργανωμένοι οι πανελλήνιοι αγώνες τοξοβολίας στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο

Οι ιδανικές συνθήκες, η άριστη οργάνωση και ο εξαίρετος αγωνιστικός χώρος του Α’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κατερίνης συνέθεσαν το τρίπτυχο για τη μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία του Πανελλήνιου αγώνα Τοξοβολίας «Κύπελλο Ελλάδος 2018», που διοργάνωσαν η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, ο Δήμος Κατερίνης και ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος «Αρχέλαος», στο Α΄  Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο  Κατερίνης, το διήμερο 22 -23 Σεπτεμβρίου.

Οι συμμετέχοντες στο συναρπαστικό αυτό άθλημα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και  με τις υψηλές βαθμολογίες που σημείωσαν  αναδείχτηκαν σε πρωταγωνιστές, που εντυπωσίασαν το φίλαθλο κοινό.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο οποίος  παρακολούθησε τους αγώνες, συνεχάρη τους αθλητές και τις αθλήτριες  για τις επιδόσεις τους, την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας και   την Εφορία Τοξοβολίας του ΓΑΣ Αρχέλαος «για την ωραία οργάνωση, στην οποία είχαμε και εμείς ως Δήμος Κατερίνης τη δική μας συμβολή, σε ένα άθλημα που αναπτύσσεται εντυπωσιακά  με ταχύτατους ρυθμούς», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε δήλωσή του.
Από την πλευρά τους, οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας Τοξοβολίας εξέφρασαν τις εγκάρδιες ευχαριστίες τους για την  άμεση ανταπόκριση και την όλη βοήθεια και υποστήριξη του Δήμου Κατερίνης προς την Ομοσπονδία και την Εφορία Τοξοβολίας του ΓΑΣ Αρχέλαος, για την διεξαγωγή των αγώνων.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι τους αγώνες παρακολούθησαν επίσης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι τοπικών αρχών, φορέων και συλλόγων.
Δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας τοξοβολίας τα αποτελέσματα των αγώνων: https://www.archery.org.gr/apotelesmata-agona-kypelloy-ellados-ach-2018-katerini-22-amp-23-9-18/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου