Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΙΕΡΙΑ - Τοπικά και άλλα… σε ένα λεπτό!

Σε συνέντευξη τύπου της Τετάρτης ο Σάββας Χιονίδης ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει το κοινοβούλιο, ότι υπηρετεί την αυτοδιοίκηση και θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος. Τόνισε μάλιστα με νόημα ότι γι’ αυτόν η προεκλογική περίοδος δεν άρχισε ακόμη και στις «προκλήσεις» απαντάει με έργα.

*
Από την άλλη μεριά ο Κουκοδήμος ετοιμάζεται για την αυριανή ομιλία του στο πνευματικό κέντρο Κατερίνης, όπου επίσημα θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τον δήμο Κατερίνης, βάζοντας τέρμα σε κάθε αμφισβήτηση και σεναριολογία. Παράλληλα θα εξηγήσει τους λόγους που συνέβαλαν στη λήψη αυτής της απόφασης. Ακόμα, θα παρουσιάσει μέρος του προγράμματός του.
*
Άνοιξε το πολιτικό του γραφείο εν όψει της υποψηφιότητας για τον δήμο Κατερίνης ο Θανάσης Λιακόπουλος με είσοδο τη Σολωμού και φάτσα την πλατεία Ελευθερίας. Πρόκειται για το γραφείο του πεθερού του και πρώην υποψήφιου δημάρχου Κατερίνης, Αλέκου Τσακπουνίδη.
*
Σποραδικά ανακοινώνονται ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από τους συνδυασμούς Λιακόπουλου-Νταντάμη και συνήθως πρόκειται για νέα αξιόλογα πρόσωπα με φιλοδοξία να υπηρετήσουν τα κοινά.
*
Στο Λιτόχωρο ξεκαθάρισε και ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Κατερίνης, Γιώργος Φαρμάκης, ότι θα διεκδικήσει τον δήμο Δίου-Ολύμπου και ετοιμάζεται για τα επίσημα.
Πηγή: Ημερήσια Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου