Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Νέος μεγαλομέτοχος στον Ηρακλή! Ανακοίνωση

Ηρακλής: Καλωσορίζουμε τον νέο μας μεγαλομέτοχο!
Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή με ανακοίνωσή που εξέδωσε γνωστοποίησε πως ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής είναι ο Τομ Παπαδόπουλος, τον οποίο «καλωσορίζουν» στην κυανόλευκη οικογένεια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι στην ευχάριστη θέση να εκδώσει μία από τις πιο ευχάριστες ανακοινώσεις από τότε που ανέλαβε το δύσκολο έργο να βάλει τον Ηρακλή στον δρόμο του με μόνη στήριξη τον κόσμο του.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης της ΕΕΑ είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στον Ηρακλή μας τον νέο μεγαλομέτοχο της ομάδας κύριο Τομ Παπαδόπουλο. Στον κύριο Παπαδόπουλο ευχόμαστε υγεία και δύναμη καθώς το έργο που αναλαμβάνει μόνο εύκολο δεν είναι. Το μεγαλείο του Ηρακλή είναι τέτοιο που θα χρειαστεί όλη του την διάθεση και την αμέριστη στήριξη όλων μας.

Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής καθώς και όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος θα είμαστε δίπλα στον νέο μεγαλομέτοχο της ομάδας για ότι χρειαστεί.

Για έναν Ηρακλή αυτόνομο και δυνατό, όπως η ιστορία του προστάζει. Όπως τον ονειρεύονται όλοι όσοι έχουν τον Ημίθεο χαραγμένο στην καρδιά τους!
Πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου