Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Νίκη-πρόκριση για τον ΑΟ Σελλάνων του Αλέξανδρου Κούρτογλου!

Δύσκολη πρόκριση για τον ΑΟ Σελλάνων στην Μητρόπολη
Ο ΑΟ Σελλάνων βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να «γυρίσει» το ματς και να πάρει τη νίκη-πρόκριση με σκορ 1-3 στην Μητρόπολη κόντρα στη Δόξα.

Οι γηπεδούχοι αν και αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες και παρά τη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων, παρουσίασαν αρκετά καλό πρόσωπο.

Από την πλευρά της η ομάδα του Προαστίου λίγες μέρες πριν την έναρξη της Γ΄Εθνικής, πήρε το ζητούμενο που δεν ήταν άλλο από την πρόκριση και ο Αλέξανδρος Κούρτογλου έβγαλε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της αναμέτρησης με τη Στυλίδα.

Τα σουτ του Κοντού στο 8′, Μπιτέλη στο 11′, Πατσαρούχα στο 15′ και Τσιρογιάννη στο 18′ πέρασαν άουτ για την ομάδα του Προαστίου και η Δόξα Μητρόπολης, απείλησε με τη σειρά της στο 16′ όταν ο Μπουντούρης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, με τον Ράντο να πέφτει στη δεξιά του γωνία και με δεύτερη προσπάθεια να μπλοκάρει.

Το 1-0 ήρθε και πάλι από στημένη μπάλα του Σωκράτη Μπουντούρη. Λίγο πιο μπροστά από το χώρο της μεσαίας γραμμής και προς τα δεξιά, ο πληθωρικός επιθετικός εκτέλεσε φάουλ στο δεύτερο δοκάρι, ο Παπαδημητρίου πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι του ΑΟ Σελλάνων και στην επαναφορά ο Βαγγελάκος πλάσαρε από διαγώνια θέση στην απέναντι γωνία για το 1-0.
Από εκείνο το σημείο και έπειτα το Προάστιο «ξύπνησε» και έψαξε τη γρήγορη ισοφάριση.

Κάτι που πέτυχε στο 32′, όταν ο Χάδιαρης με μπαλιά-λόμπα βρήκε τον Πατσαρούχα, ο οποίος έκανε την παράλληλη κεφαλιά-πάσα και ο Κοντός από κοντά έφερε το ματς στα ίσα.

Η τελευταία καλή στιγμή του α’ μέρους ανήκε στον ΑΟΣ που σημάδεψε για τρίτη φορά το (οριζόντιο) δοκάρι του Τσιαντούλα, αυτή τη φορά με τον Πατσαρούχα.

Στο β’ ημίχρονο, ο Σωκράτης Μπουντούρης αντικαταστάθηκε στο 51′ λόγω ενοχλήσεων, γεγονός που σίγουρα στοίχησε στη Δόξα Μητρόπλης.

Από την πλευρά τους τα Σέλλανα , με ηρεμία είχαν την μπάλα στην κατοχή τους και έψαχναν το γκολ.

Στο 79′ ο Χαντζής μεταβίβασε στον Παπαδημητρίου, εκείνος στον Τσιρογιάννη που με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-2.

Στο 83′ ο προωθημένος Νίκος Θ. Παπαδημητρίου λίγο έλειψε να ισοφαρίσει για τη Δόξα όταν το σουτ του πέρασε ξυστά από το κάθετο δοκάρι του Ράντου.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 89ο λεπτό με κεφαλιά του Τζέκου, ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή.

Οι γηπεδούχοι κρατούν την εμφάνιση τους σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, ενώ οι φιλοξενούμενοι πέρα από την πρόκριση, σίγουρα μένουν ικανοποιημένοι και από την αντίδραση της ομάδας.
Πηγή: karditsapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου