Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ -«Πρόσκληση ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ  ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 
ΠΡΟΣ: ΓΟΝΕΙΣ-ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ   ΤΟΥ  ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ     
Θέμα: «Πρόσκληση ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης» 
Αγαπητοί γονείς, Με  απόφαση  της  14ης  Σεπτεμβρίου  του  ΔΣ    σας  καλούμε  να  συμμετέχετε  στην  ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 6μ.μ. στο κτίριο του ΚΕΓΕ, στο σχολείο. 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:
1) Διοικητικός απολογισμός.
2) Οικονομικός απολογισμός.
3) Διάφορα θέματα- Ερωτήσεις-Τοποθετήσεις 
4) Αρχαιρεσίες  Δηλώσεις συμμετοχής    για το ΔΣ,  την  Ελεγκτική Επιτροπή,  την ΠΕΜΣ και  την  Ένωση Γονέων μπορείτε να υποβάλετε,  έως την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, ώρες σχολείου. Για πλη-ροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Θεοδοσία Καπνοπούλου στο τηλ. 6937843807.

Το Μουσικό σχολείο είναι ένα ιδιαίτερο σχολείο με πολυσχιδείς δράσεις και  ενδιαφέροντα,  που κατά συνέπεια  απαιτούν  την υποστήριξη  ενός  ενωμένου  και  δυνατού  Συλλόγου Γονέων, για την καλή λειτουργία  και την συνεχή πρόοδο του. Ο Σύλλογος δεν είναι μόνο το ΔΣ, είμαστε όλοι εμείς οι γονείς που ενδιαφερόμαστε για το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας και η Γενική Συνέλευση μας δίνει την δυνατότητα να  γνωριστούμε,  να  ενημερωθούμε,  να  πούμε  τις  απόψεις  μας  και  να  είμαστε  κοντά  στο σχολείο και κατά επέκταση στα παιδιά μας. 

Η παρουσία λοιπόν όλων μας  κρίνεται απα-ραίτητη. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη εβδομάδα, την ίδια ημέρα και ώρα, στον ίδιο χώρο.      Παρακαλούμε οι γονείς που δεν έχουν τακτοποιήσει την ετήσια συνδρομή, 10 € να φρο-ντίσουν να στείλουν τα χρήματα στο σχολείο. 
 Μετά την Γενική Συνέλευση θα ακολουθήσει ενημέρωση του διευθυντή κ. Βαρδακώστα για τα θέματα που αφορούν το σχολείο μας.     

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων   Μουσικού Σχολείου Κατερίνης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου