Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

«Ελπίζω, στην επόμενη συνεργασία μας με τον Πιερικό, να είναι το διοικητικό σχήμα ανάλογο των απαιτήσεων του κόσμου, αλλά και των δικών μου

«Είχαμε πολλά προβλήματα»
O Λεωνίδας Μπίλης μιλά στο Liganews.gr για το διαζύγιο με τον Πιερικό
Οι δρόμοι του με τον Πιερικό χώρισαν πρόωρα. Ο Λεωνίδας Μπίλης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Κατερίνης, όπως καταγράφηκε μέσω του Liganews.gr.

«Χώρισαν οι δρόμοι μας», ήταν τα πρώτα λόγια του στο Liganews.gr για να συμπληρώσει. «Υπήρχαν και υπάρχουν πολλά θέματα στην ομάδα.

Αυτοί μπορεί να λένε τα δικά τους (σ.σ. οι διοικούντες) δικαιολογημένα, αφού ο καθένας μπορεί να λέει την άποψη του.

Το θέμα είναι ότι κλείνω τη δεύτερη θητεία μου στον Πιερικό με ψηλά το κεφάλι. Κάναμε την περσινή σεζόν καταπληκτική πορεία, αφού σώσαμε την ομάδα.

Συν τοις άλλοις, άρχισε να δείχνει και φέτος η ομάδα, ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, συν το ότι πήραμε την πρόκριση στο Κύπελλο με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας».

«Καλύτερα έτσι όπως έγινε»

Ο Λεωνίδας Μπίλης θεωρεί ότι η πίεση του για την επίλυση σημαντικών θεμάτων στην ομάδα αποτέλεσε την απαρχή του τέλους.

«Δεν ταιριάζαμε. Βέβαια, αυτό προέκυψε στην πορεία», είπε αρχικά για να συνεχίσει. «Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, όλους τους ανθρώπους στο τεχνικό τιμ, καθώς επίσης και τους ανθρώπους που στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Θεωρώ ότι είχαμε πολλά προβλήματα, οργανωτικής και διοικητικής φύσεως.

Πίεζα ως προς τη λύση τους, αλλά στη διοίκηση τα θεώρησαν δυσβάστακτα. Η απλή λογική λειτουργία ενός συλλόγου, πόσω μάλλον του Πιερικού, επιβάλλει κάποια πράγματα. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο. Μόνο αν χρειαστεί, θα το κάνω.

Πλέον, κοιτώ την επόμενη μέρα. Η επόμενη φορά στην ομάδα του Πιερικού ελπίζω να είναι πιο καθοριστική.

Αλλωστε, την πρώτη φορά στον Πιερικό πήρα Πρωτάθλημα, στη δεύτερη παρουσία μου, έσωσα την ομάδα.

Ελπίζω, στην επόμενη συνεργασία μας με τον Πιερικό, να είναι το διοικητικό σχήμα ανάλογο των απαιτήσεων του κόσμου, αλλά και των δικών μου», σχολίασε με νόημα ο Λεωνίδας Μπίλης, ρίχνοντας «βέλη» κατά της διοίκησης.
Πηγή: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου