Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

“Τεσσάρα” με Γαλανόπουλο στην σύνθεση του ο Θησέας Αγριάς!

“Τεσσάρα” στην Ακρόπολη ο Θησέας Αγριάς
Σ’ ένα φιλικό ματς που ο Θησέας είχε περισσότερες επιλογές απέναντι στην Ακρόπολη των αρκετών απουσιών, η ομάδα της Αγριάς κέρδισε με 4-0 στο γήπεδό της.

Σ’ ένα φιλικό ματς που ο Θησέας είχε περισσότερες επιλογές απέναντι στην Ακρόπολη των αρκετών απουσιών, η ομάδα της Αγριάς κέρδισε με 4-0 στο γήπεδό της, με το θετικό να είναι ότι αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην επανάληψη μετά από τον τραυματισμό του τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας και ο Οικονόμου, όπως και για πρώτη φορά οι τελευταίες μεταγραφές, Ζάχος και Γαλανόπουλος.

Ο Κώστας Παπαστεργίου επέλεξε για τερματοφύλακα τον Κουτσιρίμπα, ενώ στην άμυνα στόπερ ήταν οι Κοτζαθανάσης και Γιαουπλάρι και πλάγιοι μπακ οι Καψιώτης και Βαν ντε Γουΐχε. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής τοποθετήθηκαν οι Χατζησταμάτης, Πέτσης και Αγιασιώτης, ενώ τον φορ Βλάχο βοηθούσαν από τα αριστερά ο νεοαποκτηθείς από τον Ολυμπιακό Β., Δημήτρης Ζάχος, και από τα δεξιά ο Αρκάδιος Δημητριάδης.

Στο δεύτερο μέρος χρησιμοποιήθηκαν και οι:  Κεφαλάς, Γαλανόπουλος, Οικονόμου, Φραγκογιάννης, Παπαϊωάννου και Κακάλιας,  ενώ έλειπαν οι Σφάκας για επαγγελματικούς λόγους και ο τραυματίας Αγγελής.

Στο 20’ ήρθε το πρώτο γκολ του Θησέα με τον Αγιασιώτη να πλασάρει εύστοχα μέσα από την περιοχή μετά από συνεργασία με τον Δημητριάδη, ενώ στο 35’ έγινε το 2-0 με πλασέ του Βλάχου έπειτα από πάσα του Πέτση. Στο 54’ ο Θησέας έφτασε κι σ’ ένα τρίτο τέρμα με τον Πέτση, ενώ το σκορ έκλεισε στο 73’ ο Φραγκογιάννης, με τον Πέτση να βγάζει τη δεύτερη ασίστ στο ματς.

Να τονιστεί ότι τρέξιμο ξεκίνησε από το Σάββατο ο Γαρυφάλλου, που είχε υποστεί ρήξη μηνίσκου και χιαστού στο τελευταίο πανηγυρικό ματς στο γήπεδο της Αγριάς με τον Αίαντα Σούρπης στο περσινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ και είχε χειρουργηθεί.
Πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου