Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Δήμος Κατερίνης: «Κέρδισε» εκθέτες και επισκέπτες η 34η Εμποροπανήγυρη

Σε ανοδική τροχιά ο λαϊκός αυθεντικός θεσμός
Διατηρώντας το λαϊκό, αυθεντικό προφίλ του θεσμού, με θεαματική αύξηση επισκεπτών και με ακόμη περισσότερες συμμετοχές εμπόρων - εκθετών συγκριτικά με πέρυσι έκλεισε της πύλες της, την Παρασκευή 07 Σεπτεμβρίου, η 34η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης.

Όπως επισημαίνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κατερίνης Νίκος Παπαζιώγας: «Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τον Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη για την εμπιστοσύνη του και την ανάθεση σε εμένα προσωπικά και στην επιτροπή λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης της φετινής κατά κοινή ομολογία εξαιρετικά επιτυχημένης διοργάνωσης. Ο απολογισμός που καταγράφηκε είναι ιδιαίτερα θετικός, καθώς η προσέλευση επισκεπτών ήταν μεγάλη, οι εκθέτες έμποροι, ελεύθεροι επαγγελματίες πολύ περισσότεροι συγκριτικά με πέρυσι και το πιο σημαντικό σε κάθε ευκαιρία, εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την συμμετοχή και την ευκαιρία που είχαν να εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο πολυπληθές κοινό. Επιπλέον, οι παράλληλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν, το Λούνα Παρκ για τους μικρούς φίλους, οι παραδοσιακές ταβέρνες και τα ζαχαροπλαστεία προσέλκυσαν άτομα όλων των ηλικιών και αποτύπωσαν και φέτος το λαϊκό,  παραδοσιακό χρώμα στην Εμποροπανήγυρη».

Όπως τονίζει από την πλευρά του, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Γιώργος Γαβρίδης: «Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τους χιλιάδες επισκέπτες, τους εκθέτες, την επιτροπή λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης και προς κάθε άμεσο και έμμεσο συνεργάτη. 
Επίσης προς τους προμηθευτές, τους εμπόρους, ελεύθερους επαγγελματίες, προς το σύνολο των συντελεστών, των υπηρεσιακών παραγόντων, των εθελοντών, όλων όσοι έδωσαν πνοή και στο φετινό εγχείρημα περαιτέρω αναβάθμισης της Εμποροπανήγυρης και συνέδραμαν στη επιτυχημένη διοργάνωση».

Επιπλέον, ευχαριστήρια αναφορά γίνεται από τους διοργανωτές προς: την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης, τη Δημοτική Αστυνομία, τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και όλους τους φορείς, που με την προσφορά τους συνετέλεσαν στην ομαλή διεξαγωγή της φετινής Εμποροπανήγυρης. Επίσης, προς όλους τους καλλιτέχνες και τους πολιτιστικούς κ.α. συλλόγους, που συμμετείχαν στο παράλληλο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Με στόχο να συμβάλλει στην ανάπτυξη και προβολή των τοπικών και όχι μόνο προϊόντων και επιχειρήσεων, σε αυτό το ριζωμένο στην συνείδηση κατοίκων και επισκεπτών θεσμό, ο Δήμος Κατερίνης ανανεώνει το ραντεβού για το 2018, στην 35η Εμποροπανήγυρη, της οποίας ο σχεδιασμός θα ξεκινήσει σύντομα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου