Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018

Κατερινιώτης έκλεισε προπονητής σε ομάδα που αγωνίσθηκε πρίν απο 20 χρόνια!

Επιστρέφει στην Μυτιλήνη σαν προπονητής μετά απο 20 χρόνια ο Αποστόλης Στύλος. Ο Κατερινιώτης τεχνικός είναι αυτή τη στιγμή στο καράβι προς το όμορφο νησί του βορείου Αιγαίου, για να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον ιστορικό Αιολικό στον οποίο και αγωνίστηκε σαν ποδοσφαιριστής πριν απο μια ολόκληρη 20ετία!

Ο Αποστόλης Στύλος εξαργυρώνει έτσι την πορεία 106 αγώνων στους πάγκους ομάδων της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, πανηγυρίζοντας 60 νίκες και έχοντας 28 ισοπαλίες και μόλις 18 ήττες στο ενεργητικό του!

Μιλώντας στο sportlesvos είπε τα εξής:

Κόουτς, ποια είναι τα πρώτα συναισθήματα για την επιστροφή σας στη Μυτιλήνη μετά από δύο δεκαετίες;
«Υπάρχει αμέριστη χαρά από μέρους μου, που επιστρέφω στη Μυτιλήνη μετά από τόσα χρόνια. Πέρασαν αρκετά είναι η αλήθεια, τώρα που το συνειδητοποιώ. Μπορεί να έπαιξα λίγο διάστημα στον Αιολικό τότε, μόλις έξι μήνες, ωστόσο έκανα φίλους στο νησί και το πιο σημαντικό, διατηρήσαμε την επικοινωνία ακόμα και μετά από τόσα χρόνια. Αύριο θα βρίσκομαι λοιπόν πίσω, για να τελειώσουμε τα διαδικαστικά και χαίρομαι ειλικρινά που επιστρέφω. Ξέρω ότι είναι μεγάλη η ευθύνη. Ο Αιολικός είναι μια ιστορική ομάδα και ο στόχος είναι πρωταγωνιστικός.»

‘Ηταν μια εύκολη απόφαση να πείτε το «ναι» στον Αιολικό;
«Την απόφαση την έκανε εύκολη το όνομα του Αιολικού. Δεν σας κρύβω ότι είχα αρκετές προτάσεις, τις οποίες απέρριψα και λόγω απόστασης, αλλά κυρίως γιατί δεν υπήρξε σε κάποια από αυτές η προοπτική του Αιολικού. Το μέγεθος του συλλόγου, το βαρύ όνομα στη φανέλα, ήταν εκείνο που βοήθησε στο να αποδεχθώ την πρόταση αυτή και να έρθω στον Αιολικό.»

Σας αγχώνει καθόλου ότι θα δουλέψετε σε μια ομάδα που αγωνίζεται στον όμιλο της Αθήνας, με τον οποίο δεν είχατε ως τώρα προπονητικά κάποια επαφή;
«Είναι μια εύστοχη ερώτηση. Δεν αγχώνομαι. Κάποιους θα τους προβλημάτιζε αυτός ο παράγοντας. Εμένα μου δίνει έξτρα κίνητρο. Ναι, ο όμιλος της Αθήνας μου είναι θεωρητικά άγνωστος, αλλά να είστε βέβαιοι ότι θα βρούμε λύσεις. Θα γνωρίσουμε τους αντιπάλους μας και θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι στην πρεμιέρα, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.»

Θέλετε να στείλετε μέσα από το «SL» ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας, που αδημονεί για μια χρονιά με πρωταγωνιστικούς στόχους;
«Είναι αλήθεια ότι επικρατεί ένα μούδιασμα μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας. Στόχος μας θα είναι σε κάθε Κυριακή, να φέρνουμε όλο και περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Για να συμβεί λοιπόν αυτό θα πρέπει να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και παιχνίδι με το παιχνίδι να κατακτούμε αποτελέσματα. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να το πετύχουμε και να δώσουμε στους φιλάθλους τις χαρές που περιμένουν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου