Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Μακεδονικός-Πιερικός 1-1 Έχασαν ευκαιρίες για τη νίκη οι Κατερινιώτες!

Προσομοίωση πρωταθλήματος σήμερα στην Ευκαρπία, με τον Μακεδονικό και τον Πιερικό να αναδεικνύονται ισόπαλοι 1-1 σε δυνατό φιλικό (βέβαια πλέον θα αγωνίζονται σε διαφορετικούς ομίλους).
Οι Κατερινιώτες προηγήθηκαν στο 3´, με σουτ του φορμαρισμένου Αλέξανδρου Σεχολάρι, ενώ οι “πράσινοι” ισοφάρισαν στο 43´, με αυτογκόλ του Θανάση Καρτσαμπά. Οι “μελανόλευκοι” είχαν δοκάρι στο 70´ με τον Θανάση Καρτσαμπά και αρκετές ευκαιρίες με τους Κραγιόπουλο Μ., Δαδάκο και Βερνάρδο.


Από την ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη, που συζητά με Κατερινιώτη αριστερό μπακ (δεν είναι ελεύθερος), έλειψε ο Κυπαρίσσης, ενώ έμειναν στον πάγκο οι Τσιούχας και Μπατσαράς.

Ο Πιερικός αντιμετωπίζει την ΑΠΕ Λαγκαδά, στις 22/9 στο γήπεδο Βατανιακού.

Από πλευράς Μακεδονικού έλειψαν οι Γαρύφαλλος, Τοτολίδης, Κατσιάκης, ενώ θα δοθεί την Κυριακή… ενδοοικογενειακό φιλικό με την “πράσινη” Κ20 και την άλλη Κυριακή δυνατό τεστ με την Καβάλα.


ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουμάγιας, Χατζηκωνσταντίνου, Γεωργιάδης, Λαβιδάς, Τσιαμπάζης, Ζαφειρίδης, Καπαγιαννίδης, Τσουκάνης, Αγγελούδης, Καρλόπουλος, Μπαρντούσι.

Έπαιξαν και οι Οικονομόπουλος, Σταύρε, Πολιανίδης, Γουνόπουλος, Δήμου, Δούμας, Λεόνογλου, Τριανταφυλλίδης, Ποκόνγκ.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Κούζας, Λαζαρίδης, Καρτσαμπάς Αλ., Χατζηδίμπας, Στ. Κραγιόπουλος, Σκλιοπίδης, Αθ. Καρτσαμπάς, Κωτσιαρίδης, Βερνάρδος, Σεχολάρι, Κρεμάντι.

Έπαιξαν και οι Πατσιογεώργος, Μαυρίδης, Μ. Κραγιόπουλος, Δαδάκος, Λαμπίρης.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου