Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Δήμος Κατερίνης: Εθιμοτυπική επίσκεψη κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας από την πόλη Paracin Σερβίας

Το θετικό κλίμα στις σχέσεις Κατερίνης, Πιερίας και Σερβίας επισημάνθηκε στη διάρκεια της εθιμοτυπικής επίσκεψης, που πραγματοποίησε σήμερα στο Δημαρχείο Κατερίνης, κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία από την πόλη Paracin Σερβίας.

Τους επισκέπτες υποδέχτηκαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης Καλλιόπη Μπατάλα Τζουμέρκα και οι αντιδήμαρχοι Παρθένα Μακρίδου  Παρτσαλίδου & Λάζος Ντόντης αντίστοιχα, οι οποίοι αφού μετέφεραν τις εγκάρδιες ευχές του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη τόνισαν μεταξύ άλλων: «Οι σχέσεις μας βήμα βήμα  γίνονται πιο στενές και αυτό θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη συνεργασιών και συναλλαγών σε τουριστικό, εμπορικό, οικονομικό επίπεδο και παράλληλα σε θέματα παιδείας - πολιτισμού. Αυτό που μας δένει είναι η φιλία και η αγάπη η οποία κτίζεται καθημερινά. Αξίζει άλλωστε να σημειώσουμε ότι ο Dragan Markovic-Palma, πρώην Δήμαρχος του γειτονικού στην περιοχή σας Δήμου Jagodina είναι επίτιμος δημότης της Κατερίνης από το 2015».

Από την πλευρά τους τα μέλη της αντιπροσωπείας της γειτονικής χώρας ευχαρίστησαν για τη θερμή υποδοχή, απηύθυναν πρόσκληση προς τους εκπροσώπους του Δήμου Κατερίνης, προκειμένου να επισκεφτούν την πόλη τους, ενώ όπως τόνισαν: «Σας ευχαριστούμε για την εγκάρδια υποδοχή. Διαχρονικά από την περιοχή μας, αλλά και συνολικά από όλη την Σερβία στην Κατερίνη και ειδικά στην Παραλία έρχονται πολλοί συμπολίτες μας, μία ροή την οποία και εμείς ενισχύουμε και ενθαρρύνουμε».

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου