Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Κραυγή απόγνωσης αγρότη απο την Κ. Μηλιά- Κινδυνεύω να χάσω την περιουσία μου και τον κόπο μιας χρονιάς! (φωτο-βίντεο)

Είναι κάποιες φορές που η απάθεια και συγχρόνως το ...πολιτικό κόστος των αρμοδίων, ξεπερνάει πραγματικά κάθε όριο και δημιουργεί προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες. Προβλήματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα και πολλές φορές τις ίδιες τις ζωές των απλών ανθρώπων.

Την ώρα που το επίσημο κράτος μένει απαθές και ...σφυρίζει αδιάφορα για το τοιχίο που αναφερθήκαμε πριν απο λίγο καιρό πως δημιουργεί πρόβλημα σε μια ολόκληρη γειτονιά στην Κ. Μηλιά και δεν επιτρέπει να νερά να βρούν διέξοδο και να κάνουν προσβάσιμο για μικρούς και μεγάλους τον δρόμο, ένας αγρότης κινδυνεύει να χάσει την περιουσία του και τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.


Ο άνθρωπος έχει σε κοντινό σημείο με τον ...βουλιαγμένο δρόμο όλο το καπνό που με κόπο και προσπάθεια κατάφερε να μαζέψει η οικογένεια του για να περάσουν με ηρεμία και αξιοπρέπεια την επόμενη χρονιά. Ο κίνδυνος της καταστροφής είναι τεράστιος και πολύ κοντά με τις βροχοπτώσεις να συνεχίζονται.

Εμείς σαν ιστοσελίδα ξαναγράψαμε και στο πρόσφατο παρελθόν για το θέμα που δημιουργείται στο συγκεκριμένο σημείο της περιοχής. Δυστυχώς το ...πολιτικό κόστος κρατάει δεμένα τα χέρια των αρμοδίων. "Νίπτουμε" λοιπόν τα χέρια μας και ελπίζουμε να αποφευχθεί το χειρότερο...

Τι λέει ο απελπισμένος συνδημότης μας στο Pieriasport:
"Έχω επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους στον Δήμο Κατερίνης. Ήρθαν το είδαν και είπαν ότι τμήμα του τοιχίου είναι παράνομο γι αυτό και δημιουργείται όλη αυτή η κατάσταση. Μου είπαν επίσης ότι δεν ξέρουν ποιός πρέπει να πάρει την απόφαση να γκρεμιστεί γιατί προφανώς για μια τέτοια απόφαση υπάρχει πολιτικό κόστος"(!!!!). Απίστευτο??? Κι όμως αληθινό!

Και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα. Όλοι όσοι ευθύνονται γι αυτό το απαράδεκτο χάλι.
Ε ΝΑΙ, πλέον το πιστεύουμε κι εμείς...
Στην Πιερία του 2018 υπάρχουν παιδιά ενός κατώτερου Θεού!

Δείτε και τα βίντεο που μας έστειλαν κάτοικοι της περιοχής:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου