Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

ΠΙΕΡΙΚΟΣ- Ανακοινώνει Καρτσαμπά! Έκλεισε Λαζαρίδη & Κυπαρίσση! Φιλικό με ΠΑΟΚ και σύνολο με άρωμα Πιερίας!

Χτίζει έναν Πιερικό με "αγνά τοπικά υλικά" η διοίκηση της Κατερινιώτικης ομάδας και ο ...πρωτομάστορας Λεωνίδας Μπίλης δουλεύει καθημερινά με τους ποδοσφαιριστές του για να παρουσιάσουν το σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Οι άνθρωποι της διοίκησης ήρθαν σε επαφή με τον Αλέξανδρο Καρτσαμπά που αφήνει τον Βόλο και την ιστορική Νίκη, επιστρέφοντας στα "πάτρια εδάφη". Ο νεαρός ποδοσφαιριστής συμφώνησε να επιστρέψει στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και σύντομα θα ανακοινωθεί η απόκτηση του και επίσημα.
Έκλεισε και ο Χρήστος Λαζαρίδης, με τον έμπειρο ακραίο αμυντικό να ανανεώνει τη συνεργασία του και να παραμένει στο ρόστερ, όπως και ο ταλαντούχος Γιώργος Κυπαρίσσης που αποτελεί φέτος ένα απο τα "δυνατά χαρτιά" της επιθετικής γραμμής του Λεωνίδα Μπίλη!

Το ρόστερ κλείνει σιγά σιγά για την ομάδα της Πιερίας και απομένει μόνο η διάθεση να ενσωματωθεί κάτι το εξαιρετικό το οποίο θα προκύψει στη συνέχεια, χωρίς να υπάρχει η ανάγκη να γίνουν ακραίες κινήσεις εντυπωσιασμού απο τους Κατερινιώτες.
Θετικό γεγονός το έντονο στοιχείο της εντοπιότητας στο έμψυχο υλικό, με τις επιλογές να γίνονται προσεγμένα ώστε να αποφευχθούν τα πρόσθετα έξοδα σε σπίτια και σίτιση των ποδοσφαιριστών, την ώρα που η Πιερική αγορά ακμάζει απο ποδοσφαιριστές με ποιότητα και διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο υψηλών προσδοκιών.

Το ερχόμενο Σάββατο 11 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο εντός έδρας φιλικό, με αντίπαλο την Κ20 ομάδα του ΠΑΟΚ στο Α΄ΔΑΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου