Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Γιώτης Γιαζιτζόγλου για Νίκη Αγκαθιάς: Ειλικρινά δεν ξέρω πού μπορούμε να φτάσουμε!

Ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου μιλά για την απόφασή του να ενταχθεί στη Νίκη Αγκαθιάς και τους στόχους της ομάδας.
Ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου μαζί με τον Θανάση Τόλιο και τον Βασίλη Λιόλιο αποτέλεσε για σειρά ετών τις ηγετικές φυσιογνωμίες του Αιγινιακού, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη σταδιακή καθιέρωση της ομάδας της Πιερίας στη Football League.
Μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στο Αιγίνιο άπαντες αποτελούν παρελθόν και συνεχίζουν «πακέτο» στη Νίκη Αγκαθιάς προκειμένου να συνεισφέρουν με την εμπειρία τους σε μια νέα προσπάθεια που ξεκινά η ομάδα της Ημαθίας.

Ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου μίλησε στη «Μetrosport» για τη μετακόμισή του στην Αγκαθιά εξηγώντας τους λόγους που τον ώθησαν να αποδεχθεί την πρόταση της νέας του ομάδας:
«Μου άρεσε ο τρόπος προσέγγισης και η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Τα όσα σκέφτονται για την ομάδα, το πρότζεκτ της. Υπάρχουν προοπτικές στην ομάδα, ενώ σημαντικό για μένα είναι πως θα είναι μαζί μου και οι συμπαίκτες μου στον Αιγινιακό, Τόλιος και Λιόλιος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου.

Για τους στόχους της ομάδας, ο έμπειρος μπακ σημείωσε:
«Ο στόχος που έχει βάλει η διοίκηση είναι η σωτηρία της ομάδας και εκτιμώ πως θα τα καταφέρουμε. Γιατί όχι να πετύχουμε και κάτι καλύτερο; Ειλικρινά δεν ξέρω πού μπορούμε να φτάσουμε. Είμαστε μια νέα ομάδα, καμιά φορά αυτό είναι καλό και καμιά φορά είναι κακό, όμως, πιστεύω ότι τον στόχο της παραμονής μπορούμε να τον εκπληρώσουμε».
Κατά τα λοιπά, οι προπονήσεις συνεχίζονται χωρίς προβλήματα, ενώ αύριο Σάββατο είναι προγραμματισμένο και το πρώτο φιλικό κόντρα στον Αρη Παλαιοχωρίου στη Χαλκιδική.
Πηγή: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου