Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Ούτε βαθμός χθές για την Ελλάδα - Σοκαριστικός αποκλεισμός για τον Ατρόμητο, εκτός και ο Αστέρας Τρίπολης!

Άσχημη ημέρα ήταν για την Ελλάδα η Πέμπτη, αφού μετά τον Ατρόμητο, αποκλείστηκε και ο Αστέρας Τρίπολης, στον, δεύτερο προκριματικό του Europa League, από την Χιμπέρνιαν.
Ο Ατρόμητος ήθελε μια απλή νίκη με 1-0 για να περάσει στον τρίτο προκριματικό του Europa League, προηγήθηκε αλλά βίωσε σοκαριστικό αποκλεισμό στο 94′ από την Ντιναμό Μπρεστ!

Στο Περιστέρι ο Μανούσος με απίστευτο γκολ στο 80′, με ένα σουτ πιο μακριά τα 30 μέτρα, έγραψε το 1-0, που έδινε σκορ πρόκρισης στους γηπεδούχους.

Ωστόσο, στην τελευταία φάση του αγώνα, στο τελευταίο γέμισμα ο Νεχάιτζουκ με κεφαλιά από κοντά έγραψε το 1-1 που άφησε τον Ατρόμητο στα… κρύα του λουτρού!

Οι Σκωτσέζοι «πάγωσαν» το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με ένα γκολ του ΜακΓκιν, ελάχιστα πριν την λήξη του ημιχρόνου.

Μετά την ήττα με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι ο Αστέρας ήθελε νίκη έστω και ένα γκολ, αλλά το έργο του έγινε… βουνό. Μετά το 48′ ο Μανίας είδε την κόκκινη κάρτα και οι γηπεδούχοι έμειναν με 10.

Στο 58′ ο Αστέρας βρήκε το γκολ που έψαχνε με τον Κότσιρα, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ που θα του έδινε την πρόκριση, παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Έτσι η Ελλάδα έμεινε χωρίς βαθμό από την σημερινή ημέρα, καθώς και με δυο ομάδες λιγότερες από την συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Πηγή: thessports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου