Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ- Φιλικό με ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ!

Πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας (13/8) για τον Αιγινιακό. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης με τους συνεργάτες του έδωσε έμφαση στην κατοχή μπάλας και σε κομμάτια τακτικής.

Από εκεί και πέρα η ομάδα της Βόρειας Πιερίας έκλεισε φιλικό παιχνίδι με την ΑΕ Καρίτσας το ερχόμενο Σάββατο (18/8).

«Αυτό είναι το πλάνο μας»
Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης και αναφέρθηκε στην προετοιμασία του Αιγινιακού και τους στόχους της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις εντυπώσεις και τα συναισθήματά του από την προετοιμασία του Αιγινιακού που έγινε στο εξωτερικό: «Η ομάδα πήγε στη Σλοβενία, σε ένα πολύ καλό αθλητικό κέντρο. Ήταν μια εμπειρία για μια ομάδα της Football League. Είναι καινούργια ομάδα ο Αιγινιακός με πολύ ταλέντο και όρεξη. Δείξαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για το νέο πρωτάθλημα που θα είναι πολύ δύσκολο».

Για το ότι η Χέρτα χρησιμοποίησε βασικούς στο μεταξύ τους παιχνίδι: «Σίγουρα είναι έτσι τα πράγματα. Είναι μια εμπειρία για την ομάδα του Αιγινιακού και για τους παίκτες που αντιμετώπισαν τη Χέρτα. Ήταν μια γιορτή για εμάς. Αποκτήσαμε μεγάλη εμπειρία και είχαμε μόνο κέρδος από το παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έπαιζε με τους βασικούς παίκτες, είναι πανέτοιμη γιατί στη Γερμανία ξεκινάει το πρωτάθλημα. Δε κοιτάξαμε το σκορ, κρατάμε τις εμπειρίες που πήραμε. Στα πρώτα 20-25 λεπτά προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντί τους αλλά όταν μια ομάδα έχει τον Ιμπίσεβιτς και τον Καλού δεν είναι εύκολο να την κοντράρεις. Το θετικό είναι ότι είδαμε πως λειτουργούν οι ομάδες του εξωτερικού. Όταν μπήκαμε μέσα στο γήπεδο είδαμε 60 άτομα στον αγωνιστικό χώρο. Καταλαβαίνεις τι προσωπικό έχει μια ομάδα για ένα φιλικό παιχνίδι, όταν 60 άτομα ασχολούνται στον αγωνιστικό χώρο με ένα φιλικό παιχνίδι».

Για τις προσδοκίες που υπάρχουν για τη νέα χρονιά στον Αιγινιακό: «Πάμε σε ένα πλάνο με νέα παιδιά. Θα υπάρχουν και νέα παιδιά που ξέρουν όμως την κατηγορία. Τα νέα παιδιά θα βοηθήσουν την ομάδα γιατί έχουν όρεξη να αποδώσουν και κάνουν πολλή δουλειά. Έχουν ταλέντο και πιστεύω πως θα δικαιωθεί το εγχείρημα που  δημιουργείται στον Αιγινιακό. Θέλουμε να βγάλουμε παιδιά που θα παίξουν σε υψηλότερο επίπεδο. Θέλει υπομονή όταν έχεις να κάνεις με νέα παιδιά αλλά το υποστηρίξουμε αυτό το κομμάτι».

Για την πρόβλεψη του για το πρωτάθλημα της νέας χρονιάς: «Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα θα είναι δυσκολότερο από πέρυσι. Δε θα φύγει καμία ομάδα όπως πέρυσι που αποχώρησε η Βέροια και ο Αχαρναϊκός. Υπάρχουν ιστορικές ομάδες που κάνουν καλές κινήσεις. Θ αδούμε ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και κάθε Κυριακή θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Όπως φαίνεται έχουν βρεθεί οι λύσεις στο οικονομικό από τον Υπουργό και τον Υφυπουργό. Το πλάνο θα ξεκινήσει και ομάδες θα πάρουν τα χρήματα τους. Εύχομαι ο Αιγινιακό να πετύχει τον στόχο του».
Πηγή: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου