Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Τετάρτη... σεντονιού για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Στη μάχη του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League ρίχνονται σήμερα οι ελληνικές ομάδες. Πρώτος αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ, καθώς υποδέχεται στις 20:00 στην Τούμπα τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο «Δικέφαλος του βορρά» έχει ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς προέρχεται από την πρόκριση σε βάρος της Βασιλείας στον β' προκριματικό, ωστόσο πρέπει να παρουσιάσει το καλό πρόσωπό του για να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη ρωσική ομάδα, η οποία μπαίνει σε αυτόν τον γύρο στα προκριματικά, ενώ πέρσι έδωσε το παρών στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ δοκιμάζεται στις 21:45 στη Γλασκώβη με αντίπαλο τη Σέλτικ. Η Ένωση μπαίνει σε αυτή τη φάση στα προκριματικά και θα προσπαθήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο «Σέλτικ Παρκ». Η πρωταθλήτρια Σκωτίας έχει ξεκινήσει το ευρωπαϊκό... ταξίδι της από τον 1ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, ενώ το περασμένο Σάββατο έδωσε και το πρώτο παιχνίδι της για τη νέα σεζόν στην Premiership.

Οι «Κέλτες» διεκδικούν την τρίτη διαδοχική παρουσία τους στη φάση των ομίλων, ενώ την τροπαιοθήκη τους κοσμεί -μεταξύ άλλων- το Κύπελλο Πρωταθλητριών του 1967.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

20:00  ΠΑΟΚ (Ελλάδα) - Σπαρτάκ Μόσχας (Ρωσία)

20:00  Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) - Σκεντίγια (Σκόπια)

21:45  Σέλτικ (Σκωτία) - ΑΕΚ (Ελλάδα) 

Πηγή: politis.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου