Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Επίσκεψη του ΣΦΚ Πιερικού στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας!

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου,  υποδέχτηκε τη Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, μέλη του νέου Διοικητικού  Συμβουλίου του ΣΦΚ Πιερικού και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο, κ. Γιώτη Διακουμάκο και το μέλος, κ. Δημήτρη Κεραηλίδη.

Η κ. Σοφία Μαυρίδου συνεχάρη τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την εκλογή τους και τους ευχήθηκε υγεία και δύναμη, ώστε να αντεπεξέλθουν στα καθήκοντά τους, με σκοπό την επιτυχημένη πορεία της ομάδας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, τόνισε, ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας  -στο πλαίσιο της πολιτικής των προτεραιοτήτων της- στηρίζει και πάντα θα στηρίζει τον τομέα του αθλητισμού και υποστηρίζει δράσεις και σωματεία που συμβάλουν στην ανάπτυξή του, προωθούν ενέργειες για την προσέλκυση της νεολαίας στον αθλητισμό και για την τόνωση του αθλητικού τουρισμού.

Από την πλευρά τους, τα μέλη του Δ.Σ., ενημέρωσαν την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την ιστορία και την αγωνιστική πορεία της ομάδας, για το πρόγραμμα και τους στόχους που έχει θέσει το νέο Δ.Σ. αλλά και για το νέο σχεδιασμό της ομάδας του Πιερικού. Άλλωστε, ευχαρίστησαν την κ. Σοφία Μαυρίδου για τη  γόνιμη συνάντηση και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι θα υπάρξει αγαστή συνεργασία και ουσιαστική στήριξη από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Στη συνάντηση παρέστησαν και οι συνεργάτες της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ.κ. Δημήτρης Ρουκάς, Χρήστος Τσινίκος και Σάββας Καρυπίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου