Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ο Σωτήρης Νάστος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης!

Ο ΚΩΠΗΛΑΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΑΣΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΤΗ ΤΣΕΧΙΑ
Μετά την συμμετοχή της Ολυμπιονίκη του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Κατερίνας Νικολαΐδου στον τελικό του αγωνίσματος του σκιφ γυναικών και την κατάκτηση (παρά τον τραυματισμό της) της πέμπτης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Ανδρών Γυναικών, την σκυτάλη παίρνει ο Σωτήρης Νάστος που βρίσκεται ήδη στην Τσεχία όπου θα συμμετάσχει ως μέλος της Εθνικής μας Ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας κατηγορίας Εφήβων-Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί στο Ράσιτσε της Τσεχίας 8-12 Αυγούστου.
Ένας ακόμη αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που εκπροσωπεί τη χώρα μας αλλά και την Πιερία σε μια μεγάλη Παγκόσμια  διοργάνωση, που φέτος συγκεντρώνει 752 αθλητές από 57 χώρες.
Ο χρυσός πανελληνιονίκης και Βαλκανιονίκης του Ν.Ο.ΚΑΤ. είναι μέλος μαζί με τους Καπάκογλου Στ. Καταφυγιώτη Άρη, και Στασινό Δημ. του Ελληνικού πληρώματος στο τετραπλό σκιφ Εφήβων, ένα από τα ταχύτερα αγωνίσματα της κωπηλασίας  που στη συγκεκριμένη διοργάνωση συγκεντρώνει 80 αθλητές σε 20 πληρώματα.

Η αυλαία των αγώνων σηκώνεται την Τετάρτη 8/8 ενώ οι προκριματικοί για το τετραπλό σκιφ  ξεκινούν την Πέμπτη 9/8.Το Ελληνικό πλήρωμα θα αγωνιστεί στις 14:06 στην 4η προκριματική σειρά, με αντιπάλους τα πληρώματα της Νορβηγίας, Γαλλίας, Πολωνίας και Σουηδίας, επιδιώκοντας να καταλάβει μια από τις δύο πρώτες θέσεις που χαρίζουν την απευθείας πρόκριση στη δωδεκάδα. 
 Το Δ.Σ. και όλη η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης αισθάνονται ιδιαίτερη χαρά και τιμή που ένας ακόμη αθλητής του, εκπροσωπεί τη χώρα μας σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και εύχονται στο Σωτήρη Νάστο και σε όλη την Εθνική μας Ομάδα καλή επιτυχία!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου