Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Ανακοινώθηκε απο τον ΑΟ Χαλκίδας ο Θωμάς Γιαλαμίδης!

Δύο ακόμα ποδοσφαιριστές ενέταξε στο δυναμικό της η Χαλκίδα, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Συγκεκριμένα, τα κυανόλευκα των Ευβοιωτών θα φοράνε τη σεζόν 2018-2019, οι Θωμάς Βλάχος και Θωμάς Γιαλαμίδης, 30χρονος μέσος και 22χρονος αμυντικός, αντίστοιχα.
Ο πρώτος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ιάλυσο, ενώ διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες. Όσο για το δεύτερο, έχει υπάρξει διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές, ενώ πέρσι έπαιξε στο Δίστομο, με τη φανέλα του Αμβρυσσέα, στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση για Βλάχο:

«Το Δ.Σ. του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας το με τον 30χρονο μέσο Βλάχο Θωμά . Ο Θωμάς έχει ξεκινήσει την καριέρα του από το Μοσχάτο και έχει παίξει σε πολλές ομάδες της FOOTBALL LEAGUE όπως Κισσαμικό, Ιωνικό, Απόλλων Καλαμαριάς, Πανθρακικό ενώ στην Γ Εθνική έχει φορέσει την φανέλα του Βύζα Μεγάρων, Ασπρόπυργου και Ιαλυσού Ρόδου όπου ήταν και η τελευταία του ομάδα. Ευχόμαστε στον Θωμά υγεία και επιτυχίες με την φανέλα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ».

Και η αντίστοιχη για Γιαλαμίδη:

«Το Δ.Σ. του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιαλαμίδη Θωμά ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον Αμβρυσσέα Διστόμου ως σέντερ μπακ. Ο 22χρονος υψηλόσωμος αμυντικός ήταν διεθνής με την Εθνική Ελλάδας στις Κ17, Κ18, Κ19 ενώ έχει φορέσει την φανέλα του Πανιωνίου, του Πιερικού ενώ έχει αγωνιστεί και στην Κύπρο με την φανέλα της ΠΑΑΕΚ Κερύνειας. Ευχόμαστε στον Θωμά υγεία και επιτυχίες με την φανέλα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ».
Πηγή: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου