Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

"Πρώτη" με βάση τους νεαρούς για την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης! (φωτο)

Την πρώτη προπόνηση της για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά πραγματοποίησε Τετάρτη 1-8-18 στο γήπεδο <<Θ. Παπαδόπουλος>> η ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης.
Οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιάννη Βαρβουτη ο οποίος βρίσκεται  για τρίτη  συνεχή χρονιά στο τιμόνι της ομάδος μαζί με τον Δημήτρη Παπαγιαννουλη ξεκίνησαν την σκληρή δουλειά με στόχο να είναι έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν οι επίσημες  αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδος.  Το παρόν έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές από το περσινό ροστερ που ανανέωσαν καθώς  και οι καινούργιοι όλοι τους νεαροί σε ηλικία.


Πριν την έναρξη της προπόνησης διοίκηση και προπονητές καλωσόρισαν και ευχήθηκαν για καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρις τραυματισμούς.
Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών.


Ευχαριστήριο σε  Κύριο Ηλία Ξυδούς 
Η διοίκηση  της ΠΑΕ Ποντίων αισθάνεται την υποχρέωση  να εκφράσει δημόσια  τις ευχαριστίες στην επιχείρηση του κ. Ηλία Ξυδούς (Αυγά- Κοτόπουλα Κατερίνης) για την χορηγία του στις εμφανίσεις της προετοιμασίας της ομάδος μας.
Οι αξιέπαινες αυτές πράξεις έχουν ιδιαίτερη σημασία δεδομένης της οικονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει όλη την κοινωνία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου