Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Παρεμβάσεις αποκατάστασης και ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Στην τελική ευθεία οδεύουν οι παρεμβάσεις αποκατάστασης και ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης και πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες τοποθέτησης νέων τμημάτων προπαρασκευασμένου χλοοτάπητα, σε σημεία τα οποία είχαν υποστεί φθορά.

Οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις, στις οποίες προχώρησε ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης υλοποιήθηκαν με ικανοποιητικούς ρυθμούς και εντός του χρονοδιαγράμματος που τέθηκε, με αποτέλεσμα, το Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο να είναι έτοιμο εν όψει και της επίσημης έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.


«Με την κατάλληλη μέριμνα και φροντίδα από τις υπηρεσίες μας  δίνεται  σε καθημερινή βάση πνοή στους αθλητικούς χώρους του Δήμου και παρέχονται περισσότερες επιλογές άθλησης για όλες τις ηλικίες. Επενδύουμε διαχρονικά στον αθλητισμό και προς την κατεύθυνση αυτή, η συντήρηση και αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας συνιστά πρώτη προτεραιότητα» σημειώνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου