Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Στα Γραφεία της ΕΠΣ η Διοίκηση του Πιερικού

Εθιμοτυπική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Πιερίας, πραγματοποίησαν το περασμένο Σάββατο 4 Ιουλίου, ο πρόεδρος του Πιερικού κ. Παναγιώτης Διακουμάκος και το μέλος του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Κεραηλίδης.

Στα γραφεία της ΕΠΣ, τους υποδέχθηκαν ο πρόεδρος κος Στέργιος Τόκας, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και ο ειδικός σύμβουλος της ΕΠΣ, κος Γιάννης Συμεωνίδης.

Στη συνάντηση πέραν του εθιμοτυπικού χαρακτήρα – και καθώς ο Πιερικός αποτελεί επί της ουσίας, τον μεγαλύτερο σύλλογο της ΕΠΣ- τονίστηκε με κάθε τρόπο από την πλευρά της Ένωσης δια του προέδρου της, η αμέριστη και ουσιαστική συμπαράσταση στις προσπάθειες που καταβάλει η νέα Διοίκηση του Πιερικού να “χτίσει” εκ νέου, έναν αξιόμαχο και δυνατό Πιερικό με στέρεες διοικητικές δομές, οργάνωση τόσο της πρώτης ομάδος όσο των υποδομών του.

Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη Δευτέρα 20 Αυγούστου, στη Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΠΣ (ώρα 19:00), στο Δημοτικό Μέγαρο της Κονταριώτισσας, όπου θα λάβουν χώρα οι κληρώσεις των τοπικών πρωταθλημάτων και του κυπέλου, παράλληλα με τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης.


Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας

    Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γενικός Γραμματέας
Αστέριος Κ. Τόκας                                                Δημήτριος Β. Τσακνάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου