Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Εκδήλωση παραδοσιακού συνόλου Μουσικού Σχολείου Κατερίνης!

Η μαγεία είναι στιγμές και είναι ανεξήγητα υποβλητική. Μια μαγική βραδιά ήταν η βραδιά της Τρίτης 7 Αυγούστου 2018 στην Ολυμπιακή Ακτή της Πιερίας. Πλαισιωμένη από θαλασσινή αύρα, με φόντο ένα αχνό φεγγάρι, η ατμόσφαιρα πλημμύρισε από τους ήχους και τη μουσική, που τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης πρόσφεραν στο φιλοθεάμον κοινό της περιοχής.

Υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή και υπεύθυνου του Παραδοσιακού Συνόλου του Σχολείου κ. Λάζαρου Τσορμπατζίδη και τη συμμετοχή της κας Στέλλας Καμπουρίδου, καθηγήτριας μουσικής του Σχολείου, καθώς και παλαιών αποφοίτων, η Κατερινόσκαλα αντήχησε από τους ήχους της Παράδοσης που οι μαθητές απλόχερα και με ταλέντο προσέφεραν στους παρευρισκομένους.

Η βραδιά εξελίχθηκε σε μουσικοχορευτική και όταν, μετά από ένα δίωρο τέλειωσε, άφησε μια όμορφη και έντονη ευχάριστη αίσθηση, με την ευχή να επαναληφθεί πολύ σύντομα.

Αξίζει να αναφερθούν οι υποστηρικτές της και χορηγοί της εκδήλωσης: ο Δήμος Κατερίνης και η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους και Κατερίνης, που πάντα βοηθούν και στηρίζουν ανάλογες εκδηλώσεις του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης.
Πηγή: msk.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου