Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Μια νίκη και μια ήττα για την ομάδα του Μάκη Μαυρίδη στη Γερμανία!

Στη Γερμανία τα τοπικά πρωταθλήματα βρίσκονται σε εξέλιξη. Παρά την αφόρητη ζέστη και με 35 βαθμούς θερμοκρασία, η SV O7 RAUNHEIM του Μάκη Μαυρίδη δεν κατάφερε να κερδίσει την ομάδα της SC Opel, απο την οποία ηττήθηκε με 3-2.

Ο έμπειρος μέσος απο την Πιερία είχε για 90΄λεπτά καλή απόδοση, όπως και όλη η ομάδα του, χωρίς όμως να καταφέρουν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς, απο τον επίδοξο πρωταθλητή της κατηγορίας. Ηλίας ο Μαροκινός και Μοκτάρι πέτυχαν τα δυο τέρματα της SV O7 RAUNHEIM, με το πρωτάθλημα να συνεχίζεται και σύντομα να έχουμε νεώτερα του Μάκη Μαυρίδη απο την Γερμανία!

Και το ρεπορτάζ των Γερμανών για τα δυο παιχνίδια:
Ξεκίνησε με μικτά συναισθήματα
Στο πρώτο παιχνίδι της νέας εποχής, η SV O7 RAUNHEIM μπόρεσε να φέρει με πειστική απόδοση μια κυρίαρχη νίκη εναντίον της Olympia Biebesheim II. Θα μπορούσε να πετύχει και περισσότερα τέρματα αλλά το 2-0 ήταν το τελικό σκορ.

Το SV O7 RAUNHEIM έπαιξε στη συνέχεια κατά της SC Opel. Ενάντια στους υποψήφιους για την άνοδο η ομάδα μας έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και μάλιστα προηγήθηκε 2-1. Στον χρόνο των τραυματισμών, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι γύρισαν με ένα πέναλτι το παιχνίδι στο τελευταίο δευτερόλεπτο σε 2-3.
Δυστυχώς η καλή απόδοση της ομάδας δεν συνοδεύτηκε με νίκη αλλά το πρωτάθλημα συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου