Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Σάββα Χιονίδη για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Απευθύνω τα πιο ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες της Κατερίνης, που είδαν τις προσπάθειες τους να δικαιώνονται και πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μία επιτυχία, η οποία συνιστά δύναμη ελπίδας και πηγή δημιουργίας για τον τόπο. Στην ακαδημαϊκή τους πλέον διαδρομή εύχομαι στα παιδιά μας, να πορευτούν με θέληση, αισιοδοξία και όραμα.

Παράλληλα, απευθύνω τα συγχαρητήριά μου στους γονείς, οι οποίοι ήταν συνοδοιπόροι στο μαραθώνιο ταξίδι των παιδιών τους, στον κόσμο της γνώσης. Επίσης, στους λειτουργούς της Μέσης Εκπαίδευσης του Δήμου μας, οι οποίοι με αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό στήριξαν διαχρονικά τους υποψηφίους φοιτητές και σπουδαστές στην προσπάθειά τους.
Στους συμμετέχοντες των πανελλαδικών εξετάσεων, που δεν πέτυχαν τον στόχο τους, εύχομαι να αποτελέσει η εμπειρία αυτή, αφετηρία για νέες δυναμικές και αποφασιστικές προσπάθειες, προκειμένου να κατακτήσουν τα όνειρά τους.
Τέλος, καλωσορίζω στην πόλη μας, τους επιτυχόντες στο Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού - Logistics ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και τους διαβεβαιώνω, ότι, τόσο ο Δήμος μας, οι φορείς, όσο και η τοπική μας κοινωνία θα είναι πάντα κοντά τους.

Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά, καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία!

Σάββας Χιονίδης
Δήμαρχος Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου