Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Πιερικός-Κ20 ΠΑΟΚ 0-0 Δυνατό φιλικό στην Κατερίνη! (φωτο)

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Κατερίνη, ανάμεσα στον Πιερικό του Λεωνίδα Μπίλη και τον ΠΑΟΚ Κ20 του Πάμπλο Γκαρσία. Οι φιλόδοξοι Κατερινιώτες μπήκαν πιο καλά στο γήπεδο απέναντι στους πρωταθλητές της περσινής περιόδου στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας που συμμετείχαν.

Η πρώτη καλή φάση της συνάντησης ανήκει στον Πιερικό και έγινε μετά από 25 λεπτά παιχνιδιού, όταν σε γύρισμα μέσα στην περιοχή, ο Μπατσαράς έπιασε το μονοκόματο σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Παπαδόπουλου.
Η κυκλοφορία της μπάλας πέρασε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αλλά και πάλι ο Πιερικός είναι αυτός που ήρθε κοντά στο γκολ, όταν στο 37΄και σε ατομική προσπάθεια ο Χατζηδίμπας μπήκε μέσα στην περιοχή του Παπαδόπουλου και πρίν βγεί απέναντι του, ανατράπηκε από τους αμυντικούς του δικεφάλου, χωρίς όμως να υποδειχθεί η παράβαση.
Έτσι μπήκαν οι δυο ομάδες για ημίχρονο στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος  ο Πιερικός ξεκίνησε με ευκαιρία όταν το σουτ του Λαμπίρη στο 49΄, πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 55΄ο Σεχολάρι θα γυρίσει την μπάλα μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ με τον Κυπαρίσση να βρίσκει ελάχιστα την μπάλα πριν καταλήξει στα χέρια του τερματοφύλακα του δικεφάλου του βορά.
Ο ΠΑΟΚ θα χάσει καλή ευκαιρία όταν πολύ καλό σουτ του Χατζηστραβού στο 64΄θα περάσει ελάχιστα άουτ.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έγινε πιο επιθετική εμ τον Πιερικό να θέλει να κρατήσει την μπάλα περισσότερο  στην κατοχή του και να μη δώσει χώρο στους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία.

Στο 85΄φοβερή έμπνευση του Δαδάκου να κρεμάσει με λόμπα τον Ταλιχμανίδη, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι και στην επόμενη φάση ο ΠΑΟΚ θα έχει δοάρι με τον Τσαούση να πλασάρει δυνατά και την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα η κεφαλιά του Μελετίδη πέρασε λίγο ψηλά άουτ μετά απο εκτέλεση κόρνερ.

Διαιτητής ο Πολυχρόνης, με βοηθούς τους Μηνούδη και Φωτιάδου

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Λεωνίδας Μπίλης):  Κούζας, Τάχος (55΄Βενάρδος), Λαζαρίδης (74΄Λυκούργος), Χατζηδίμπας (85΄Γιώτσας), Κραγιόπουλος Στεφ. (70΄Γαλανόπουλος), Σκλιοπίδης (70΄Μαυρίδης), Καρτσαμπάς (46΄Τσιούχας), Κραγιόπουλος Μάν. (70΄Σπαρτιάτης), Μπατσαράς (46΄Λαμπίρης), Κυπαρίσσης  (55΄Καρτσαμπάς Αλ.), Σεχολάρι (55΄Δαδάκος)

ΠΑΟΚ Κ20 (Πάμπλο Γκαρσία): Παπαδόπουλος, Μουτζούρης, Βουτσάς, Σαλαμούρας, Μανιώτης, Ταχατος,  Λιβερτζίνι, Θεοδωρίδης, Πανίδης, Πουρνάρας, Τζοβάρας
Έπαιξαν και οι Ταλιχμανίδης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσαούσης, Τσιγιαρας, Μελετίδης, Γκαργκαλατζίδης, Χατζηστραβός, Γαϊτανίδης και Δούμτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου