Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών - Την Τετάρτη ( ΕΡΤ2 11.10 π.μ.) μπαίνει η Ελισάβετ Πεσιρίδου!

Βερολίνο: Η Ελισάβετ Πεσιρίδου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών
Την Τετάρτη 8 Αυγούστου ρίχνεται στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών, το οποίο διεξάγεται στο Βερολίνο η συμπατριώτισσα μας Ελισάβετ Πεσιρίδου.

Ειδικότερα,  στις 11:10 π.μ. με τις ευχές όλων μας για κάθε επιτυχία να την συνοδεύουν η πρωταθλήτρια μας αγωνίζεται στα προκριματικά των 100 μ. εμποδίων Γυναικών.

Από τη δημόσια τηλεόραση θα μεταδοθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στο Βερολίνο.
Η μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού στίβου που θα διαρκέσει από τις 6 μέχρι τις 12 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: 

Πιστή η ΕΡΤ στην παράδοση των μεταδόσεων μεγάλων αθλητικών γεγονότων θα καλύψει τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου από τις 6 έως τις 12 Αυγούστου 2018.

Η ελληνική αποστολή των 25 αθλητριών και 12 αθλητών είναι από τις πολυπληθέστερες που στέλνει η χώρα μας σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Συνολικά, στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος 51 κράτη με 1573 επίλεκτους αθλητές.

Μετάλλια περιμένουν η Κατερίνα Στεφανίδη στο άλμα επι κοντώ που είχε κατακτήσει την πρώτη θέση και στην προηγούμενη διοργάνωση το 2016 στο Άμστερνταμ, η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν, η Νικόλ Κυριακοπούλου στο άλμα επί κοντώ, ο Κώστας Φιλιππίδης στο ίδιο αγώνισμα των ανδρών, ο νεότερος της αποστολής Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος και η Μαρία Μπελιμπασάκη στα 400 μ. Αποφασισμένοι όμως, για διακρίσεις είναι όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες της ελληνικής αποστολής.

Η ΕΡΤ2, σε περιγραφή του Νίκου Τσώνη και του Δημήτρη Χατζηγεωργίου, θα μεταδώσει σε απευθείας σύνδεση το συνολικό πρόγραμμα των αγώνων.
Πηγή θεμάτων: Πιερικός παρατηρητής και sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου