Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Νίκη Αγκαθιάς-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 2-1 σε φιλικό προετοιμασίας! (βίντεο)

Την ήττα με 2-1 γνώρισε στο εκτός έδρας του δυνατό φιλικό προετοιμασίας ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας. Η ομάδα της Πιερίας στάθηκε καλά στο παιχνίδι, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες για να μην φύγει ηττημένη απο το γήπεδο της Αγκαθιάς αλλά τελικά κι ενώ το σκορ ήταν 1-1 στο μεγαλύτερο διάστημα της φιλικής συνάντησης, το γκολ του Κέν, έδωσε την άτυπη νίκη στους γηπεδούχους.

Στο 25’ ο Ιωάννου με κεφαλιά άνοιξε τον δείκτη του σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ με πέναλτι στο 35’  ο Αποστολίδης έφερε το παιχνίδι στα ίσια και το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1.

Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Κέν στο 80΄.

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Κωστογλίδης): Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Κίτσας, Ρογγότης, Γιαννόπουλος, Αβραμόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Σούκιας, Λαζόπουλος, Ιωάννου, Γκελοσάνι.

Επαιξαν και οι Γιδαρόπουλος, Ζαχαριουδάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Κεν, Ζησόπουλος, Σιδηρόπουλος, Καπετάνος, Αβραάμ, Στυλίδης, Δουλκερίδης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης (16’ λ.τ. Γαλάνης), Καταχιώτης, Δερμίσης, Αποστολίδης, Τσιμπούκας, Ίτσιος, Ναρίνογλου, Παγωνίδης, Κατσαμάγκας, Ευαγγελόπουλος, Τσουρέκας.

Επαιξαν και οι Καραφέριας, Κώστας, Ιωαννίδης, Νίκας, Χαλκίδης, Τζίκας, Παπαθανασίου, Καρατζιάς.


Βίντεο-φωτο και στοιχεία του αγώνα απο το: emvolos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου