Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Άρης Αβάτου-Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 1-0 Κακότυχος ο Εθνικός στην Ξάνθη!

Η κακοτυχία των τραυματισμών και οι τραυματισμοί την ώρα της αναμέτρησης στοίχισε τελικά στον Εθνικό, που πάλεψε με όσες δυνάμεις είχε λόγω της εποχής στην Ξάνθη αλλά τελικά υπέκυψε στον Άρη Αβάτου που ήταν καλύτερος στο δεύτερο μέρος του αγώνα.

Η ομάδα του Σάκη Λιάγκα έχασε νωρίς με πρόβλημα τραυματισμού τον Τουλκερίδη που κρατούσε τις ισορροπίες στον άξονα και τον ευαίσθητο χώρο του κέντρου και στη συνέχεια, είδε να αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα ο Πόλυς Τσαουσίδης. Στο δεύτερο μέρος οι δυνάμεις έπεσαν για την φιλοξενούμενη ομάδα που προσπάθησε να κλείσει τα κενά αλλά η πίεση των γηπεδούχων που είχα;ν την αριθμητική υπεροχή δε τους έδωσε το δικαίωμα να αντιδράσουν.

Στο 23΄καλό σουτ του Ταχτσίδη πέρασε ψηλά άουτ και στο 25 ο Εθνικός ισοφάρισε τις καλές φάσεις με δυνατό σουτ του Μητράκα απο πλάγια και απόκρουση του Αμουτζάκη.
Στο 30΄πολύ καλή κεφαλιά του Γκέκα θα αναγκάσει σε δύσκολη απόκρουση τον Τσιλεγκερίδη .
Στο 38΄θα χαθεί η ευκαιρία για το 0-1 απο τον Παρδάλη και έτσι θα λήξει το ημίχρονο αφού λίγο νωρίτερα θα αποβληθεί με 2η κίτρινη ο Τσαουσίδης Π.

 Στο 70΄ο Δόντσος θα βρεθεί μέσα στην περιοχή του Εθνικού και μετά απο ωραία σέντρα του Μελισσόπουλου Μιχ., θα κάνει με δυνατό κοντινό σουτ το 1-0.

Άρης Αβάτου (Γιώργος Μαραντάς): Αμουτζάκης, Μελισσόπουλος Μιχ.(83΄Παπαδιώτης), Ψεματας, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Ζοσιμίδης,(80΄Σιχλιμοίρης),  Σαρηγιαννίδης, Κοτόπουλος, Γκέκας(65΄Μελισσόπουλος Μ.), Δόντσος.

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου (Σάκης Λιάγκας): Τσιλεγκερίδης (35΄λ.τ. Καραμανώλας), Τσιτλακίδης, Σταλίκας, Τσαουσίδης, Παπαδόπουλος, Τουλκερίδης, Καλαϊτζίδης Ν. Παπαστεργίου (67΄Παππάς), Παρδάλης(82΄Λιάγκας), Μητράκας, Κωστόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου