Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Πυδναϊκός-Δίας Δίου 0-6 σε φιλική αναμέτρηση στο Κίτρος! (φωτο)

Φιλική νίκη του Δία Δίου επί του Πυδναϊκού
Σε φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο Κίτρος, ο Δίας Δίου επικράτησε του Πυδναϊκού με 6-0.

Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου έπαιξε κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, ενδεικτικό της ποιότητας των ποδοσφαιριστών που διαθέτει στο ρόστερ της, γεγονός που την καθιστά ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Πιερίας.


Χατ-τρικ πέτυχε ο Δημήτρης Καλαμπάκας (5’, 53’, 70’), δύο γκολ πρόσθεσε ο Γιώργος Λαφατζής (65’, 78’), ενώ ο Γιάννης Λαζαρίδης είχε κάνει το 2-0 στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης.
Ο Πυδναϊκός, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται δύο κατηγορίες κάτω από τον Δία, στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο και είχε τρεις καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει με τους Γκοντάνι και Πεΐδη.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΥΔΝΑΙΚΟΣ (Σταύρος Κουιμτζίδης): Ξώνης, Θωμάς, Κουτσιαρής, Καράτ, Παπαδόπουλος, Μπαλαμπάνης, Λύμπου, Γκοντάνι, Πεΐδης, Κουιμτζίδης, Καλιακός.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μπουρσούκης, Πετρίδης, Ξανθόπουλος, Παρασκευαΐδης, Ρότσι, Σαρπότας, Κουκουνάρας, Καραπαναγιώτης και Μουγκράκης.

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ (Κώστας Παπαδόπουλος): Ξανθόπουλος, Λαζαρίδης, Γιαπιτζής, Ζαβαντίας, Συρανίδης, Παπαδόπουλος, Φωτίου, Νάκας, Καλαμπάκας, Καραμήτρος, Μανίκας.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Σαρρής, Δ. Λαφατζής, Γ. Λαφατζής, Γκουνέλας, Τσακνάκης, Καζακλάρης.
Πηγή: Ημερήσια Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου