Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

ΚΑΤΕΡΙΝΗ-Υπό το βλέμμα ισχυρής αστυνομικής δύναμης το πάρτι του SUPER 3 Κατερίνης

Το ενδιαφέρον των κατοίκων της Κατερίνης προκάλεσε χθές βράδυ Σαββάτου, η έντονη παρουσία αστυνομικής δύναμης στο Συντριβάνι και τις γύρω περιοχές.
Απορημένοι οι διερχόμενοι ρωτούσαν να μάθουν τον λόγο που δεκάδες αστυνομικοί, περιπολικά και κλούβα των ΜΑΤ, είχαν σπεύσει στη σημείο τις βραδυνές ώρες και λίγο πρίν τις 8 το βράδυ, παραμένοντας για ώρα στα συγκεκριμένα σημεία της πόλης.

Το μεγάλο πάρτι που διοργάνωσε ο σύνδεσμος φίλων του Άρη "SUPER 3 Κατερίνης", ήταν τελικά ο λόγος της κινητοποίησης της αστυνομίας Κατερίνης, που δε θέλησε να επαναληφθούν τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα τον Μάιο του 2009 και είχαν ώς αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές στην πόλη και να τραυματισθούν περίπου 10 άτομα, ευτυχώς ελαφρά.

Αυτή τη φορά δεν υπήρξαν παρατράγουδα και όλα κύλησαν σύμφωνα με το πρόγραμμα των διοργανωτών!

Η πρόσκληση των φίλων του Άρη, λίγες ημέρες πρίν την χθεσινή γιορτή:
"Ο SUPER 3 Κατερίνης προσκαλεί τα μέλη του και όλο το λαό του ΑΡΗ στο ετήσιο καλοκαιρινό πάρτι που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14/7/18 και ωρα 8 στον θρυλικό SUPER 3 Κατερίνης.
Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια το φετινό μας πάρτι θα είναι απο τα πλέον χαρούμενα λόγω της ανόδου της ομάδας μας και φυσικά είστε όλοι καλεσμένοι να σας προσφέρουμε, για άλλη μια φορά, μια άκρως κιτρινόμαυρη εμπειρία.
Επίσης κυκλοφορούν ήδη λαχνοί για την ενίσχυση του συνδέσμου και θα κληρωθούν πλούσια δώρα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου