Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης: Εργαστήριο συναισθημάτων από το Κέντρο Πρόληψης «ΑΤΡΑΚΤΟΣ» για τα παιδιά που συμμετέχουν στα καλοκαιρινά προγράμματα

«ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΩ;!»
Η μάθηση στάσεων, συμπεριφορών και αξιών πραγματοποιείται ανά πάσα στιγμή στη ζωή του ανθρώπου, μέσα από τις καθημερινές του επαφές, τα αναγνώσματά του, την παρακολούθηση  κοινωνικών και πολιτιστικών δρώμενων.
Όπως έχουν αναδείξει πρόσφατες έρευνες, η αναγνώριση και διαχείριση συναισθημάτων είναι βασικό εφόδιο για τη διασφάλιση της  καλής ποιότητας ζωής, καθώς και της επαγγελματικής εξέλιξης.
Προς την κατεύθυνση αυτή, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Πιερίας  «ΑΤΡΑΚΤΟΣ» και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης συνεργάζονται και προτείνουν στα παιδιά (ηλικίας 6-12 ετών), που συμμετέχουν στα καλοκαιρινά προγράμματα της  Βιβλιοθήκης, δυόμιση ωρών  εργαστήριο παρακολούθησης και  ανάλυσης  κινηματογραφικής ταινίας σχετικής με τα συναισθήματα, χαράς, λύπης, θυμού κ.α.
Οι ημερομηνίες υλοποίησης του εργαστηρίου είναι: Δευτέρα 30 Ιουλίου &  Δευτέρα 06 Αυγούστου, ώρα 10.00 π.μ.-12.30 μ.μ. στο χώρο της βιβλιοθήκης. Υπεύθυνοι του εργαστηρίου θα είναι τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης «ΑΤΡΑΚΤΟΣ» (ψυχολόγοι, κοινωνιολόγος).
Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο τηλέφωνο: 23510-24594 και ενημερώστε για ποια από τις δύο ημερομηνίες επιλέγετε να συμμετέχει/ουν  το παιδί ή τα παιδιά σας, στο συγκεκριμένο εργαστήριο.

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ  ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ 
ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ  Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
« ΑΤΡΑΚΤΟΣ»
σε συνεργασία με τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Εθνικού Σταδίου 1 ( ΚΕΓΕ ) – 60100 Κατερίνη Τ.Θ. 136
Τηλ.& fax 2351078614
E mail kepropie @ otenet .gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου