Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Τέλος και ο παιχταράς Νίκος Ζούρκος απο τον Αιγινιακό!

Ο Νίκος Ζούρκος αποχώρησε από τον Αιγινιακό για χάρη των Γιαννιτσών.
Τέλος εποχής για τον Νίκο Ζούρκο στον Αιγινιακό. Μετά από επτά χρόνια προσφοράς και παρότι από την ΠΑΕ τόνιζαν ότι δεν υπήρχε θέμα αποχώρησής του, εν τέλει ο 28χρονος μέσος ανακοινώθηκε από τα Γιαννιτσά.
Με την ομάδα της βόρειας Πιερίας ο Ζούρκος είχε 173 συμμετοχές και 13 τέρματα.

Η ανακοίνωση:

«Την ανακοίνωση της συνεργασίας της με τον 29χρονο χαφ γνωστοποίει σήμερα ο ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ που απέσπασε την υπογραφή ενός αξιόλογου παίκτη, του Νίκου Ζούρκου, που απετελούσε στόχο πολλών ομάδων. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδα γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου του 1989, έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Πρόκειται αναφισβητητα για μια μεγάλη μεταγραφή για τη νεοφώτιστη ομάδα των Γιαννιτσών στην Γ΄εθνική.

Ο Νίκος Ζούρκος αγωνίζοταν από το 2012 στον Αιγινιακό, ενώ προηγούμενες ομάδες του ήταν τα Λευκάδια, Νάουσα και στην Γερνανία και έχει μια ομολογουμένως πολύ καλή παρουσία όλα αυτά τα χρόνια με γεμάτες σεζόν, μετέχοντας σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ο Ζούρκος είχε συμπληρώσει έξι σεζόν στην ομάδα της βόρειας Πιερίας και είχε καταγράψει 173 συμμετοχές με τον Αιγινιακό.
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου