Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Αγαπάμε τον τόπο μας, αγαπάμε τον Πιερικό!

Η νέα διοίκηση του Πιερικού προχωρά άμεσα στην οργάνωση του ποδοσφαιρικού σωματείου. Φέτος είναι μία χρονιά που θα δυσκολευτούμε όλοι. Ωστόσο αν δεν σπείρεις δεν μπορείς να θερίσεις. Ίσως και να μην θερίσεις ποτέ. Ωστόσο η προσπάθεια πρέπει να γίνει. Και θα γίνει με όλα τα μέσα που διαθέτει ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Πρώτος στόχος , όπως ήδη έχουμε αναγγείλει , είναι η οργάνωση της βάσης της ομάδας. Η οργάνωση της Ακαδημίας, με την θέσπιση της σχολής ποδοσφαίρου ΣΦΚ Πιερικός, η οποία τρέχει παράλληλα με την οργάνωση της πρώτης ομάδας. Ο φίλαθλος κόσμος της Πιερίας δεν πρέπει να ρωτά τι μεταγραφές έχει κάνει η ομάδα, αλλά πόσα παιδιά εντάσσονται στην σχολή μας. Η οργάνωση της βάσης είναι αυτή που τα επόμενα χρόνια θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα , που είναι η ενδυνάμωση της πρώης ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και η καθιέρωσή του στις εθνικές επαγγελματικές κατηγορίες. Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει μία άνοδος κατηγορίας αν αυτή δεν συνοδεύεται από την οργάνωση της ακαδημίας μας. μόνο τότε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ θα έχει και Συνέχεια και Συνέπεια. Δεν θα εξαρτάται από πρόσωπα, αλλά θα λειτουργεί υποδειγματικά με αυτόματο πιλότο. Θα αποτελέσει όχι μόνο την αιτία της ανάστασης της πρώτης ομάδας, αλλά και της προσωπικής εξέλιξης των ποδοσφαιριστών του Νομού μας.

Από χθες ήδη υπάρχει σταντ στην πλατεία της Κατερίνης, όπου ο πολίτης της Πιερίας μπορεί να μαθαίνει για την εξέλιξη αυτή της ομάδας μας και να στηρίξει το έργο της διοίκησης με αγορά διαρκείας

Όπως αναφέρουμε τρία είναι τα σκαλοπάτια μας. Ηλικίες 5 έως 12 ετών , που θα αποτελούν τα τμήματα εκμάθησης του ποδοσφαίρου, όπου θα στελεχώσουν τα αγωνιστικά τμήματα των ηλικιών 12-15 ετών. Μέσα από τα αγωνιστικά αυτά τμήματα και μετά από χρόνια καρτέλα αξιολόγησης που θα τηρείται στα γραφεία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ θα βγούν οι ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την Β ομάδα του Πιερικού με ηλικίες 15-18 ετών. Εκεί πλέον ο αθλητής μας μεγαλώνει ποδοσφαιρικά και θα στελεχώσει αύριο την μεγάλη ομάδα του Πιερικού. Όλες οι επιλογές στο στάδιο αυτό θα είναι αξιοκρατικές, ενώ ζητήθηκε η συνεργασία με όλες τις Ακαδημίες του Νομού Πιερίας για την ενδυνάμωση της Β ομάδας . Πέμπτη στις 19.30 μμ τα γραφεία του Πιερικού θα είναι ανοικτά για να δεχτούμε όλους τους νόμιμους εκπροσώπους των Ακαδημιών Πιερίας για να συζητηθούν όροι και προυποθέσεις. Η επιλογή ωστόσο των παιδιών που προτείνονται από τις Ακαδημίες που θα συνεργαστούν με τον Πιερικό θα περνούν από τεστ αξιολόγησης που θα γίνονται δύο φορές το χρόνο, σε χρόνο και τόπο που θα ορίσει η διοίκηση και θα επιλέγονται από τους προπονητές πρώτης και δεύτερης ομάδας, κ. Μπίλη και κ. Φωτιάδη.

Όραμά μας μέσα από το ποδόσφαιρο να αναπτυχθούν δυνατές προσωπικότητες, αλλά και καλύτεροι ποδοσφαιριστές. Ο ρόλος μας είναι κοινωνικός αλλά και κατ' ουσίαν αποτελεσματικός.
Η προσπάθειά μας αυτή ήδη βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση και ευχαριστούμε τους πολίτες του τόπου μας που με τις χορηγίες τους συμβάλλουν ήδη στην προσπάθειά μας. Μαζί μας θέλουμε και τα ΜΜΕ του τόπου μας. Στο μέλλον θα κριθούμε και εμείς αλλά και οι συμπολίτες μας , αφού η σχέση είναι αμφίδρομη.

Εγγραφές καθημερινά στην πλατεία Κατερίνης στο σταντ που ήδη λειτουργεί πρωί και απόγευμα. Θα υπάρξει ενημερωτικό έντυπο ενημέρωσης των γονέων, αλλά και των παιδιών - αθλητών.

Η Διοίκηση τέλος εκφράζει την βαθύτατη θλίψη για τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας και τελευταία στην βιβλική καταστροφή της Αττικής, συμπαρίσταται στο δράμα αυτό των συνανθρώπων μας.

Ένα κοινωνικό σύνολο δεν μπορεί να λειτουργήσει ατομικά , παρά μόνο συλλογικά. Σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας. Επιτυχία ή αποτυχία του συλλόγου μας δεν πιστώνεται στην Διοίκηση μόνο, αλλά σε όλους τους πολίτες της Πιερίας. Η ευθύνη είναι συλλογική, το όραμα κοινό !

Εκ της διοικήσεως

Ανδρέας Ν. Ρουμελιώτης, υπεύθυνος τύπου και δημοσίων σχέσεων, υπέυθυνος Ακαδημιών
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου