Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Μαγική μουσική βραδιά με τον Γιώργο Χατζηνάσιο στον Κολινδρό Πιερίας! (βίντεο)

Με όμορφη και διαχρονική μουσική έντυσε το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιουλίου ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος, σε μια συναυλία που σε συνδυασμό με το πανέμορφο φεγγάρι, έκανε μαγευτική τη βραδιά στον Κολινδρό.

Τη συναυλία, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό θέατρο Κολινδρού, διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κολινδρού «Νικόλαος Λούσης». Συμμετείχαν η Παιδική Χορωδία Αιγινίου «Canto Olympus», η Μικτή Χορωδία Αιγινίου «Canto Olympus», η Δημοτική Χορωδία Κολινδρού «Αλέξης Ζορμπάς», ενώ τη διεύθυνση των χορωδιών είχε ο Μιχάλης Καριοφυλλίδης. Τραγούδησαν η Μαρίκα Φωτοπούλου, ο Κώστας Καψάλης και ο Δημήτρης Δρίστας. Η καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης ήταν του Βαγγέλη Μπουσμαλή.
Τον Γιώργο Χατζηνάσιο στο πιάνο συνόδευσαν ο Θωμάς Λιμπανοβνός και ο Τάσος Δημητρούδης στο μπουζούκι, ο Ανδρέας Ζιάκας στην ακ. κιθάρα, ο Ηλίας Κατσιάνος στην ηλ. κιθάρα, ο Βαγγέλης Μπουσμαλής στο ακορντεόν, ο Γιάννης Μυγδαλιάς στο μπάσο, ο Σταύρος Αδαμαντίου στα τύμπανα και η Μαρίκα Φωτοπούλου στο βιολί.
Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Πύδνας Κολινδρού.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου «Νικόλαος Λούσης» ευχαριστεί πολύ τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου