Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Νίκος Θεοδοσιάδης, ο νέος προπονητής του Κρόνου Αργυράδων!

Ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, με σημαντική πορεία σε Β’ και Γ’ εθνική, είναι εκείνος που θα τρέξει το project των Πρωταθλητών Κέρκυρας στη Γ’ εθνική κατηγορία.
Νίκος Θεοδοσιάδης! Αυτός είναι ο νέος προπονητής του Κρόνου Αργυράδων, που θα αντικαταστήσει το Ρομπέρτο Μπολάνο στον πάγκο των Πρωταθλητών Κέρκυρας στην πρώτη τους ever παρουσία των νοτίων στη Γ’ εθνική.
Πρόκειται για ένα τεχνικό, με σημαντική εμπειρία τόσο στη Β’ όσο και στη Γ’ εθνική, ενώ, στην τροπαιοθήκη του έχει, μεταξύ άλλων, κι ένα Κύπελλο Γ’ εθνικής το οποίο είχε κατακτήσει με την ΑΕ Καραϊσκάκης.
Πέρυσι, ο νέος coach του Κρόνου ανέλαβε από το Νοέμβριο, τον Απόλλωνα Λάρισας, με τον οποίο, κατόρθωσε να πανηγυρίσει την παραμονή της ομάδας στη Football League.

Ο Κατερινιώτης τεχνικός έχει, επίσης, δουλέψει σε Πιερικό, Ηρακλή, Διαγόρα Σεβαστής και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

H ανακοίνωση του Κρόνου
Ο πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν ότι ο Νίκος Θεοδοσιάδης είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας μας. Καλωσορίζουν τον Νίκο Θεοδοσιάδη στην οικογένεια του Κρόνου και του εύχεται υγεία, προσωπική και οικογενειακή προκοπή και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.
Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής
Πηγή: corfupress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου