Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

ΠΥΔΝΑΙΚΟΣ- Απέκτησε και ανακοίνωσε τον Χρήστο Πεΐδη!

Την τρίτη του μεταγραφή εν όψει της νέας σεζόν ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο Πυδναϊκός, καθώς συμφώνησε με τον Χρήστο Πεΐδη.
Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τον Μακεδονικό Ν. Εφέσου, με τον οποίο τελείωσε την περσινή σεζόν και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα των Κουιμιτζίδη - Σαρπότα, καθώς διαθέτει μεγάλη εμπειρία από υψηλότερες κατηγορίες, ενώ μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις.

Ο Χρήστος Πεΐδης αποτελεί το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Κίτρους μετά τους Κώστα Μπαλαμπάνη και Χρυσόστομο Μπάιμπο.
Η ανακοίνωση:
«Ο Πυδναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Πεΐδη.
Ο Χρήστος είναι 28 ετών, αγωνίζεται και στα δύο άκρα της άμυνας αλλά και της μεσαίας γραμμής και αναμένεται να βοηθήσει πολύ την ομάδα μας, καθώς έχει παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες. Προέρχεται από τις ακαδημίες της ΑΕ Ποντίων με την οποία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, κερδίζοντας την άνοδο στη Γ’.
Αγωνίστηκε επίσης σε 25η Μαρτίου και Ερμή Εξοχής, ενώ στη συνέχεια πήγε για σπουδές στις Σέρρες. Εκεί έπαιξε στον Βισαλτιακό Νιγρίτας στη Δ’ Εθνική και σε άλλες ομάδες στην Α’ ΕΠΣ Σερρών.
Τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στον Θερμαϊκό Κορινού με τον οποίο πανηγύρισε το πρωτάθλημα στην Β’ Ε.Π.Σ. Πιερίας. Τέλος, την περασμένη σεζόν ξεκίνησε στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ στο δεύτερο μισό αγωνίστηκε στην Γ’ Κατηγορία με τον Μακεδονικό Νέας Εφέσου.
Η διοίκηση του Πυδναϊκού τον καλωσορίζει και του εύχεται μία σεζόν με υγεία και επιτυχίες».
Πηγή: Ημερήσια Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου