Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-Επαφές και συμφωνίες με επιλεγμένους νεαρούς της περιοχής!

Συνεχίζει τις επαφές του ο Πιερικός με ποδοσφαιριστές της περιοχής (και όχι μόνο), με το ενδιαφέρον του να επικεντρώνεται σε ταλαντούχους αλλά και επιλεγμένους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Πιερίας. Σε συνεργασία με τον Λεωνίδα Μπίλη πραγματοποιούνται επαφές οι οποίες είναι σε καλό δρόμο, ενώ και κάποιες απο αυτές θεωρούνται ήδη και τυπικά τελειωμένες ώστε να πραγματοποιηθούν και οι ανακοινώσεις απόκτησης.

Τω πρόσημο μέχρι τώρα είναι θετικό για την ομάδα της Κατερίνης που εμφανίζεται με μια διοίκηση αποφασισμένη να κάνει τις κινήσεις που χρειάζονται, ώστε η φετινή, να είναι χρονιά πρωταθλητισμού και ανόδου για τον ιστορικό Πιερικό που δοκιμάζεται τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα της Γ΄Εθνικής.
Το όνομα του τερματοφύλακα Δημήτρη Πατσογιώργου ακούστηκε ανάμεσα στα υπόλοιπα των έμπειρων παικτών που ενδιαφέρουν την ομάδα της Πιερίας αλλά δεν υπάρχει κάτι τελειωμένο πέρα απο κάποιες επαφές που μέχρι στιγμής δεν ολοκληρώθηκαν. Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχουν επαφές τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με τον συντοπίτη Αιγινιακό, για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα κάνουν την διαφορά στο φετινό πρωτάθλημα και θα ωθήσουν με την ποιότητα και τις εμπειρίες τους τον Πιερικό, στην επόμενη κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου