Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-Επαφές με Λεωνίδα Μπίλη και μεταγραφές απο το ...επάνω ράφι!

Το θέμα του προπονητή θέλει να τελειώσει ο Πιερικός και ο Λεωνίδας Μπίλης είναι ψηλά στη λίστα της Κατερινιώτικης ομάδας. Η διοίκηση του Σάκη Μπίνια έχει σηκώσει τα μανίκια και έχει πιάσει δουλειά, με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται απο το στρατόπεδο της Κατερινιώτικης ομάδας να αναφέρουν πως σήμερα-αύριο θα γίνει η επαφή με τον Κατερινιώτη τεχνικό για να του δώσουν την εντολή να συνεχίσει το έργο το οποίο άφησε στην μέση την προηγούμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Τα πρώρα ονόματα που ακούγονται για το ρόστερ της ομάδας της Πιερίας, δείχνουν πως θα "χτισθεί" ομάδα πρώτης γραμμής με υψηλούς στόχους και το πιο αισιόδοξο είναι ότι ανάμεσα τους θα βρίσκονται ικανότατοι παίκτες, βγαλμένοι απο τα "σπλάχνα" του Πιερικού ποδοσφαίρου με προσθέσεις έμπειρων και αναγνωρισμένων παικτών απο άλλες περιοχές της χώρας μας.

Ο κόσμος του Πιερικού απέχει εδώ και πολλά χρόνια απο τις κερκίδες του σταδίου της Κατερίνης και ίσως με τέτοιες κινήσεις και μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί για να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες, επιστρέψει και πάλι στο Α΄ΔΑΚ! 

1 σχόλιο: