Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Κατερινιώτικη παρέα για τον Σάκη Παπαβασιλείου στην Άρτα!

Την πρώτη του προπόνηση έκανε την Τετάρτη το απόγευμα ο Καραϊσκακης (18/7) και ο Σάκης Παπαβασιλείου έχει σημαντικές προσθήκες.

Όπως έγινε γνωστό η ομάδα της Άρτας απεκτησε δανεικούς από τον ΠΑΟΚ, τρεις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος γίνεται για τον τον τερματοφύλακα, Γιώργο Μούτσα, τον εξτρέμ, Νικόλα Ματθαίου και τον επιθετικό, Χρήστο Παπαδόπουλο.

Ο Μούτσας είναι 20 ετών και πέρυσι είχε 10 συμμετοχές με την Κ20, ο δεύτερος, ο οποίος είναι Κύπριος, είχε 10 συμμετοχές με την Ανόρθωση και ο τρίτος είναι 19 ετών και στο πρωτάθλημα της Κ20 είχε 17 συμμετοχές και 1 γκολ.

Ο Καραϊσκάκης θέλει να τελειώσει τις μεταγραφές πολύ πιο νωρίς φέτος, ώστε ο προπονητής να μπορεί να δουλέψει απερίσπαστος στην προετοιμασία και να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Χρήστος Παπαδόπουλος στο artagoal.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό το βήμα στην καριέρα μου, να παίξω για την ομάδα του Καραϊσκάκη. Οι στόχοι μου πιστεύω συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας και εύχομαι η νέα χρονιά να είναι γεμάτη από εμπειρίες, υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο 19χρονος περιφερειακός επιθετικός, Παπαδόπουλος (1,69μ.), χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δύο πόδια, ενώ έχει για μεγάλο όπλο την ταχύτητά του. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στους Πόντιους Κατερίνης, στην συνέχεια πήγε στην Arsenal Elite Academy, ενώ πέρασε και από τον Ιπποκράτη και την ομάδα Νέων της Μαγιόρκα, πριν κάνει το μεγάλο βήμα και αναχωρήσει για τους Kickers (Κ17) της Στουτγκάρδης. Έμεινε εκεί για μία σεζόν και επαναπατρίστηκε για χάρη της Κ20 του ΠΑΟΚ. Τις δύο χρονιές του στην Κ20, αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια, έχοντας 4 γκολ και 2 ασίστ στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League, το οποίο φέτος κατέκτησε με την ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά. Έχει αγωνιστεί και αυτός στο UEFA Youth League, ενώ έχει συμμετοχές και με την Εθνική μας ομάδα των Παίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου