Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Το λεωφορείο του Πιερικού που έγινε της Βέροιας και επιστρέφει στην Κατερίνη!

Το λεωφορείο με το οποίο έκανε πριν απο χρόνια, (στις καλές εποχές του Πιερικού), τις μετακινήσεις της η ΠΑΕ Πιερικός, αγοράσθηκε και πέρασε επι εποχή ΠΑΕ Βέροιας στην ομάδα της Ημαθίας. Έγινε το μέσον με το οποίο πραγματοποιούνταν οι μετακινήσεις της αποστολής της βασίλισσας του βορά.

Η κατάσταση που επικρατεί στην άλλοτε θρυλική ομάδα της βορείου Ελλάδος είναι απελπιστική και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να χαθούν όλα τα περιουσιακά στοιχεία της ΠΑΕ, ανάμεσα τους και το συγκεκριμένο λεωφορείο, η κυριότητα του οποίου ανήκει στον γνωστό Κατερινιώτη επιχειρηματία και ιδιοκτήτη τουριστικών λεωφορείων Γιώργο Κουκουλιάτα, γιατί δεν είχε εξοφληθεί απο την εταιρεία της Ημαθίας!

Δείτε και το ρεπορτάζ της εφημερίδας της Βέροιας, ΚΕΡΚΙΔΑ:
Μετά το πλιάτσικο που έγινε στο προπονητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου από πιστωτές της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, από το οποίο «σήκωσαν» ηλιακούς  θερμοσίφωνες, κλιματιστικά, όργανα γυμναστικής, φωριαμούς  και πάγκους από τα αποδυτήρια μέχρι και τα λαμινέιτ πατώματα, ήρθε η σειρά του πούλμαν.

Αυτό το παίρνει ο κάτοχος της κυριότητάς του, αφού η ΠΑΕ από εποχής Αρβανιτίδη ακόμη, είχε ένα χρέος 2500 ευρώ στον Κατερινιώτη από τον οποίο το αγόρασε, με αποτέλεσμα να ανήκει σε αυτόν η κυριότητα.

Το πούλμαν εδώ και κάτι μήνες βρίσκεται σε ακινησία και παρκαρισμένο μέσα στον περιβάλλοντα χώρο του  Δημοτικού Σταδίου. Ήταν να το πάρει με εξουσιοδότηση πρώην υπάλληλος της Βεροιώτικης ΠΑΕ!!! το Σάββατο, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε εξ΄αιτίας του ότι δεν βρέθηκε γερανός να το μετακινήσει.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει εντός της εβδομάδας.

Εντωμεταξύ στο άκουσμα της «αρπαγής» του πούλμαν, οι οργανωμένοι φίλαθλοι της «Βασίλισσας» ξεσηκώθηκαν, βγάζοντας σκληρή ανακοίνωση που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, κατά  πρώην διοικούντων και υπαλλήλων, με την οποία καλούν  τον κόσμο να παρευρεθεί στο γήπεδο και να αποτρέψει με την παρουσία του να χαθεί ένα κόσμημα, όπως είναι το συγκεκριμένο όχημα, για την ομάδα
Πηγή: Εφημερίδα Κερκιδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου