Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Αντίπαλος με Πιερικό και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ο Γιάννης Ντόσης!

Την απόκτηση του Γιάννη Ντόση ανακοίνωσε ο Αγροτικός Αστέρας.
Ο 26χρονος αμυντικός επιστρέφει στην ομάδα του Ευόσμου δυόμιση χρόνια μετά την τελευταία του θητεία με στόχο να συμβάλλει και αυτός από την πλευρά του στην εκπλήρωση των υψηλών στόχων που έχουν τεθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικός Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Ντόση, ο οποίος επιστρέφει στον Εύοσμο για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Ο Γιάννης Ντόσης είναι γεννημένος στις 24 Οκτωβρίου του 1992 στην Κατερίνη και αγωνίζεται ως αμυντικός. Ξεκίνησε την καριέρα του τη σεζόν 2011-12 από την Καβάλα, όπου παρέμεινε για τρία χρόνια. Εχει αγωνιστεί, επίσης, σε Πιερικό, ΑΠΕ Λαγκαδά, Πύδνα Κίτρους, ενώ πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του ΝΠΣ Βόλος, κερδίζοντας την άνοδο στη Football League. Στον Εύοσμο βρέθηκε ξανά στο πρώτο μισό της σεζόν 2015-16 και μέτρησε πέντε συμμετοχές με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα στην Football League. Μετράει συνολικά 53 συμμετοχές και δύο γκολ στη Football League, αλλά και 60 συμμετοχές με επτά γκολ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ο Γιάννης Ντόσης ανέφερε: «Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω σε μια γνώριμη για μένα ομάδα, με ιστορία και παρουσία στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Αγροτικού Αστέρα που με επέλεξαν και από την πλευρά μου υπόσχομαι να κάνω το παν για να τους δικαιώσω και, μαζί με τους συμπαίκτες μου, να κάνω το παν για να βοηθήσω να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει».
Πηγή: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου