Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Αγαπητοί κύριοι της ΑΕ Καρίτσας, σας ευχαριστώ πολύ για την επιβεβαίωση!

Με μεγάλη μου χαρά και ικανοποίηση είδα στην σελίδα της τοπικής μας ομάδας ΑΕ Καρίτσας την οποία πραγματικά σέβομαι και αγαπώ γιατί αποτελεί ποδοσφαιρικό ιστορικό κειμήλιο για την περιοχή μας, την αναφορά προσωπικά σε εμένα και το pieriasport. Το συγκεκριμένο κείμενο αποτελεί επιβεβαίωση τόσο για εμένα τον ίδιο, όσο και για την λαοφιλή ιστοσελίδα μου στην περιοχή και όχι μόνο.

Πρίν απο λίγο καιρό άκουγα τα ίδια περίπου απο τους "φίλους" του Πιερικού που υποτίθεται ότι αγαπούν την ιστορικότερη ομάδα της Πιερίας. Όταν στο παιχνίδι Καρίτσας-Πιερικού, έδειχνα στα βίντεο μου τα διαιτητικά εγκλήματα κατά της τοπικής σας ομάδας.

Και τότε η αλήθεια δεν άρεσε και τώρα η αλήθεια δεν αρέσει. Αυτό όμως δεν είναι δικό μου θέμα ούτε με απασχολεί γιατί η αλήθεια είναι πάντα μια και μόνο αυτήν επιθυμώ να προβάλω.

Σας ευχαριστώ πολύ λοιπόν, που με την ανακοίνωση σας δείχνετε κι εσείς με την σειρά σας, ότι ο Μπάμπης Πεΐδης και το Pieriasport, όταν έχουν πληροφορίες, γράφουν και προβάλλουν ειδήσεις, χωρίς να χαϊδεύουν τα αυτάκια κανενός και να κάνουν αβάντες σε κανέναν.
Λυπάμαι αλλά δεν γνώριζα ότι θα έπρεπε να σας ρωτήσω πρίν δημοσιεύσω κάτι το οποίο γνωρίζω απο διασταυρωμένες πηγές τις οποίες δεν έχω λόγο και δεν πρόκειται να αποκαλύψω. Λυπάμαι άν σας στεναχωρεί αλλά είμαι υπερήφανος που το pieriasport αποτελεί ιστοσελίδα των ομάδων της Πιερίας και όχι φερέφωνο κανενός συλλόγου.
Και αυτό θα συνεχίσει να είναι.

Βλέπετε μετά απο τόσα χρόνια στα γήπεδα, έχω μάθει να σέβομαι τον εαυτό μου και να γράφω αυτό που αντιλαμβάνομαι εγώ και όχι αυτό που συμφέρει ή αρέσει στον καθένα.
Αυτός προφανώς είναι και ο λόγος που καθημερινά τα νούμερα της ιστοσελίδας μου χτυπάνε κόκκινο απο τους χιλιάδες αναγνώστες της.

Η ΑΕ Καρίτσας είναι ιστορικό σωματείο.
Γι αυτό και δε θα συνεχίσω σε ότι και να ξαναδημοσιεύσετε λόγω του σεβασμού στην ιστορία και τους φιλάθλους της.

Δημοσιεύω την απάντηση μου στο κείμενο σας, την οποία και σας έστειλα μόλις το έλαβα, με την ευχή να έχει η ομάδα μια καλή χρονιά γιατί της αξίζει.

"Κύριοι της ΑΕ Καρίτσας...
Δε θα απαντήσω στην παραπάνω τοποθέτηση σας γιατί η ΑΕΚ είναι απο τις ομάδες που συμπαθώ και συνεργάζομαι. 
Ούτε για τις πηγές μου θα αναφέρω οτιδήποτε γιατί παραμένουν αυτές που έχουν κάνει πρώτη αθλητική ιστοσελίδα το Pieriasport στην Πιερία και απο τις πλέον αξιόπιστες στην Ελλάδα.
Σε καμία περίπτωση δε δέχομαι ότι διαστρεβλώνω καμία πραγματικότητα και θεωρώ ότι μετά απο 35 χρόνια μέσα στο ποδόσφαιρο, μου επιτρέπεται να έχω κρίση και άποψη. 
Και μάλιστα εμπεριστατωμένη.
Και πάντα είμαι προσεκτικός με όλους και με όλα.
Γι αυτό και ποτέ δεν εκτίθομαι ή αν συμβεί αυτό, θα είναι σπάνιο. 
Καλή επιτυχία στην ΑΕΚ, της οποίας τις επιτυχίες με χαρά θα συνεχίσω να προβάλω...
Μπάμπης Πεΐδης"

Το κείμενο σας προς ενημέρωση των φιλάθλων της ΑΕΚ και της περιοχής μας:

"Αγαπητέ κύριε Πείδη,
H Διοίκηση της Α.Ε Καρίτσας, διαψεύδει κατηγορηματικά ως παραπλανητικό και ανυπόστατο το αρχικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας σας, το οποίο διορθώθηκε εν συνεχεία, αναφορικά με τις σχέσεις της ομάδας μας με την Ε.Π.Σ.Πιερίας.

Η Α.Ε. Καρίτσας ανέκαθεν είχε φιλικές σχέσεις με όλες τις Διοικήσεις της Ε.Π.Σ. Πιερίας. Με την παρούσα Διοίκηση, οι σχέσεις μας δεν είναι απλώς φιλικές...είναι άριστες...είναι αδερφικές...και δεν μπορούν να διαταραχθούν από οποιοδήποτε υποβολιμιαίο δημοσίευμα.

Όσων αφορά την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής κυπέλλου της ΕΠΟ, την οποία επικαλείστε στο δημοσίευμά σας, επισημαίνουμε τα εξής: Καμία αναστάτωση δεν έχει προκληθεί στην ομάδα μας, καθώς η προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδος, που δημοσιεύτηκε στο επίσημο site της ΕΠΟ στις 10/7/2018, είναι σαφής και αναφέρεται στη συμμετοχή των 53 Κυπελλούχων των Ε.Π.Σ. Εάν η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής κυπέλλου της ΕΠΟ έρχεται σε αντίθεση με την προκήρυξη, θα ασκήσουμε όλα τα νόμιμα δικαιώματά μας για την προάσπιση των συμφερόντων της ομάδας μας.

Θα σας παρακαλούσαμε να είστε πολύ προσεκτικός, όταν αναφέρεστε στις σχέσεις της ομάδας μας, είτε με την Ε.Π.Σ. Πιερίας, είτε με άλλες ομάδες και να μη διαστρεβλώνετε την πραγματικότητα, με παραπλανητικά δημοσιεύματα, που βασίζονται σε αναληθείς πληροφορίες για τη δημιουργία απατηλών εντυπώσεων."

Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Α.Ε. Καρίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου