Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Αποχαιρετιστήρια συνάντηση των ακαδημιών ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 και ώρα 18.30 μμ πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια συνάντηση των υποδομών ΣΦΚ Πιερικός για το έτος 2017-2018, με παρουσία προπονητών, αθλητών και γονέων.

Εκ μέρους του Πιερικού μίλησαν οι προπονητές κ. Διαμαντόπουλος και κ. Τσαγκαλίδης, ευχαρίστησαν για την συνεργασία αθλητές και γονείς και έδωσαν το νέο ραντεβού για τέλη Αυγούστου 2018.

Ο ΣΦΚ Πιερικός με την νέα διοίκηση και τον Ανδρέα Ρουμελιώτη ως υπεύθυνο ακαδημιών ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές με στόχο την ενδυνάμωση των τμημάτων υποδομής σε όλα τα επίπεδα, κάτι το οποίο θα γίνει ορατό σύντομα σε όλους τους φιλάθλους της Πιερίας.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

3 σχόλια:

  1. ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ , ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟ ΝΙΚΟ ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗ.ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ , ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟ ΝΙΚΟ ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗ.ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Νίκος δεν είναι μόνο επιστήμονας και παιδαγωγός. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος με φοβερό χαρακτήρα που σε συνάρτηση με τα παραπάνω τα οποία αναφέρετε, αποτελούν τα καλύτερα στοιχεία ενός ολοκληρωμένου προπονητή τμημάτων υποδομής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή