Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ- 3 στα 3 χρυσά για τις σκοπεύτριες του!

ΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΥΣΑ
Διπλός αγώνας πρόκρισης Εθνικής ομάδος, πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό σκοπευτήριο του Βύρωνα  το Σαββατοκύριακο 7-8/07/2018.

 Ο Αρχέλαος πήρε μέρος με τρείς από τις τέσσερις επίλεκτες σκοπεύτριες του , την ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ με δύο σταθερές και υψηλές επιδόσεις 614.6 & 615/654 στο αεροβόλο τουφέκι νεανίδων ,έδειξε να ξαναβρίσκει το ρυθμό της  και ελπίζει με την νέα χρονιά να  επαναλάβει τις σπουδαίες εμφανίσεις των προηγουμένων ετών.

 Η  ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΣΧΗ με 557/600 στο αεροβόλο πιστόλι νεανίδων ,ισοφάρισε το Πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας και έμεινε 3 βαθμούς μακριά από την επίδοση που θα της δώσει μια θέση στην Εθνική ομάδα, κάτι που φαίνεται απολύτως εφικτό στους  αγώνες πρόκρισης που θ΄ακολουθήσουν.

Τέλος η ΣΟΦΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ με το 607,5 & 617/654 επιβεβαίωσε την αδιαμφισβήτητη κλάση της. Και οι τρείς σκοπεύτριες επικεφαλής της βαθμολογίας και των δύο ημερών καρπώθηκαν αυτονόητα και τα τρία χρυσά μετάλλια των κατηγοριών τους.

«Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας της σαιζόν πριν τις διακοπές του καλοκαιριού που σηματοδοτεί και το κλείσιμο της σκοπευτικής χρονιάς.
Θέσαμε κάποιους στόχους στην αρχή για την χρονιά που πέρασε. Κάποιους τους πετύχαμε άλλους όχι. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι κάθε χρόνο νέοι σκοπευτές/τριες μπαίνουν στις υψηλές επιδόσεις κάτι που καθιστά αυτή τη στιγμή την ομάδα της Κατερίνης ίσως την ποιοτικότερη σε σχέση αριθμού σκοπευτών  και επιδόσεων.
Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους αθλητές μας για τις επιδόσεις  την αγωνιστικότητα και το σθένος που επιδεικνύουν στους αγώνες. 
Επίσης να ευχαριστήσω τον ΘΑΝΑΣΗ ΚΩΣΤΑΜΠΙΤΣΗ ο οποίος έχει αναλάβει ένα κομμάτι της προπονητικής διαδικασίας και χωρίς την βοήθειά του ίσως δεν καταφέρναμε τόσο σημαντικά πράγματα.» μας δήλωσε ο προπονητής τους Γ. Γραμμενόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου